Αυξημένη συμμετοχή στην πρώτη μετά την καραντίνα ανοιχτή εκδήλωση της Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Χαλανδρίου στο Θέατρο Ρεματιάς
Πολιτική

Αυξημένη συμμετοχή στην πρώτη μετά την καραντίνα ανοιχτή εκδήλωση της Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Χαλανδρίου στο Θέατρο Ρεματιάς

Η Ο.Μ ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Χαλανδρίου διοργάνωσε στις 2/6 την πρώτη ανοικτή πολιτική εκδήλωση μετά από 18 μήνες εφαρμογής των περιοριστικών μέτρων για την πανδημία, στο Θέατρο Ρεματιάς, με θέμα «Ταμείο Ανάκαμψης εργαλείο για την Παραγωγική Ανασυγκρότηση της χώρας και όχι για την διεύρυνση των ανισοτήτων και την ανασύσταση του Πελατειακού Κράτους».

Η συμμετοχή των μελών και φίλων του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ από το Χαλάνδρι, αλλά και από τις γύρω περιοχές των Βορείων Προαστίων, «άγγιξε το επιτρεπόμενο όριο χωρητικότητας του θεάτρου, εφαρμόζοντας υποδειγματικά όλα τα ισχύοντα μέτρα προστασίας», όπως αναφέρουν οι διοργανωτές.

Παράλληλα, όπως προσθέτουν, «με την εξαιρετική εισήγηση του συντρόφου Ευκλείδη Τσακαλώτου, τις καίριες παρεμβάσεις της Πατρίτσιας Κυπριανίδου, του Μάριου Αθανασίου, της συντονίστριας της συζήτησης, Τάνιας Καραγιάννη, καθώς και τοποθετήσεις μελών τοπικών φορέων της πόλης», πραγματοποιήθηκε μια «εξαιρετική εκδήλωση που χαρακτηρίζεται ήδη ως πολιτικό γεγονός».

«Η συνεχής έκπτωση των Δημοκρατικών ελευθεριών των πολιτών, η ολοένα αυξανόμενη οικονομική συμπίεση από την εφαρμοζόμενη οικονομική πολιτική της κυβέρνησης της Ν.Δ., αλλά και η αγωνία για το άμεσο μέλλον εργαζομένων, αυτοαπασχολούμενων, μικρομεσαίων επιχειρηματιών, συνταξιούχων και νεολαίας, αποτυπώθηκε στη συμμετοχή των μελών και φίλων του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. και αποτελεί παρακαταθήκη για τις επόμενες εκδηλώσεις της Ο.Μ. Χαλανδρίου» συμπληρώνουν.

Στην εκδήλωση παρέστησαν πλήθος συμβούλων Τοπικής Αυτοδιοίκησης, φορέων της πόλης, ο δήμαρχος Χαλανδρίου, Σίμος Ρούσσος, καθώς και οι βουλευτές Πάνος Σκουρλέτης και Νίκος Φίλης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet