ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΠΟΡΕΙΑ… αυτόνομα
Πολιτική

ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΠΟΡΕΙΑ… αυτόνομα

Σε κλειστή συνάντηση 40 στελεχών της δημοτικής παράταξης ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΠΟΡΕΙΑ, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 16 Μαρτίου στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, αποφασίστηκε οριστικά η αυτόνομη κάθοδος της παράταξης στις δημοτικές εκλογές.

Ο επικεφαλής της κίνησης και υποψήφιος δήμαρχος Χαλανδρίου Άγγελος Νταβίας ενημέρωσε σχετικά με τις διεργασίες που έχουν γίνει μέχρι σήμερα και τις κρίσιμες προγραμματικές διαφορές που έχουν διαπιστωθεί και αποσαφηνιστεί με όμορες πολιτικές παρατάξεις, με τις οποίες θα μπορούσε να υπάρξει κοινή κάθοδος στις δημοτικές εκλογές αν δεχόντουσαν ως βάση συζήτησης το πλαίσιο αρχών της κίνησης – τα γνωστά δέκα σημεία που ο κ. Άγγελος Νταβίας αποκαλεί «η επανάσταση του αυτονόητου». Σύμφωνα με το σχετικό δελτίο Τύπου, “αποκαλυπτικός ήταν ο Α. Νταβίας σχετικά με τους λόγους της άρνησης άλλων παρατάξεων να δεσμευτούν σε μια τόσο απλή προγραμματική συμφωνία και τους πραγματικούς λόγους αυτής της άρνησης”.

Και η σχετική ανακοίνωση συνεχίζει: “Έγινε πλούσιος διάλογος και υπήρχε έντονο ενδιαφέρον από τα πολλά πρωτοεμπλεκόμενα με την αυτοδιοίκηση στελέχη της κίνησης. Κοινή ήταν η εκτίμηση και των 40 παρευρισκομένων στελεχών ότι δεν διακρίνουν πλέον να υπάρχει έδαφος συγκλίσεων, με βάση τις θέσεις που έχουν διατυπωθεί δημόσια και ομόφωνα κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι πλέον πρέπει το κεφάλαιο των διερευνητικών επαφών να κλείσει και η παράταξη να προχωρήσει σε προεκλογικό προγραμματισμό δράσεων, ο οποίος θα ανακοινωθεί εντός της εβδομάδας, μαζί με τα πρώτα 30 ονόματα του ψηφοδελτίου της κίνησης”.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet