Για την ενίσχυση Περιφερειών και ΟΤΑ συζήτησαν Μ. Σχοινάς και Μ. Κρανίδης
Κοινωνία

Για την ενίσχυση Περιφερειών και ΟΤΑ συζήτησαν Μ. Σχοινάς και Μ. Κρανίδης

Ολιγόλεπτη συνάντηση με τον Έλληνα αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, υπεύθυνου για την Προώθηση του Ευρωπαϊκού Τρόπου Ζωής, Μαργαρίτη Σχοινά είχε ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Χαλάνδρι Ορίζοντας 2023, δημοτικός σύμβουλος Χαλανδρίου Μάνος Κρανίδης, στο περιθώριο του Galla Dinner 2020 του Economist.

Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκε η ενίσχυση Περιφερειών και ΟΤΑ, στο πλαίσιο του σχεδιασμού του νέου ΕΣΠΑ 2021 – 2027. Ειδικότερα, συζητήθηκε η παροχή περαιτέρω προγραμματικής και διαχειριστικής ικανότητας τόσο στις Περιφέρειες όσο και στους Δήμους, ώστε να συμπεριληφθούν δράσεις και χρηματοδοτικά εργαλεία για εφαρμογή σύγχρονων πολιτικών, με ταυτόχρονη απλοποίηση διαδικασιών για την υλοποίηση των προγραμμάτων.

«Ήταν μέγιστη τιμή η ζεστή και ανθρώπινη συνομιλία με έναν κορυφαίο Έλληνα. Είναι σαφής η πεποίθησή του ότι η ποιότητα ζωής τελικά κρίνεται στο επίπεδο της Περιφερειακής και Τοπικής Αυτοδιοίκησης! Καλή επιτυχία στο δύσκολο αλλά και κρίσιμο έργο σας κ. αντιπρόεδρε», δήλωσε σχετικά ο κ. Μάνος Κρανίδης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet