Γιώργος Κουράσης: Είμαι απογοητευμένος με τη σημερινή εικόνα του Χαλανδρίου
Πολιτική

Γιώργος Κουράσης: Είμαι απογοητευμένος με τη σημερινή εικόνα του Χαλανδρίου

Την απογοήτευσή του για την εικόνα που παρουσιάζει σήμερα η πόλη του Χαλανδρίου, ιδιαίτερα το κέντρο της, εξέφρασε ο πρώην δήμαρχος και εκ νέου υποψήφιος Γιώργος Κουράσης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον «Επικοινωνία 94FM» και τις «Δημοτικές Διαπλοκές».

«Η σημερινή κατάσταση του Δήμου Χαλανδρίου δυστυχώς είναι απογοητευτική. Το Χαλάνδρι είναι μια πόλη απάνθρωπη, ειδικά το κέντρο του είναι σε δεινή κατάσταση. Το κυκλοφοριακό βασανίζει τους δημότες, αλλά και τους επισκέπτες της πόλης μας», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Κουράσης.

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι η επίλυση του κυκλοφοριακού ζητήματος βρίσκεται στην κορυφή της ατζέντας του, ενώ παράλληλα σημείωσε ότι με την ανάπτυξη της βιώσιμης κινητικότητας και τον αποκλεισμό της διαμπερούς κυκλοφορίας, θα αντιμετωπιστεί το μείζον για την πόλη πρόβλημα.

Αναφορικά με την υποψηφιότητά του, ο Γιώργος Κουράσης υποστήριξε ότι το ψηφοδέλτιο της παράταξής του θα στελεχωθεί με νέους ανθρώπους, που έχουν όρεξη και μεράκι να προσφέρουν στα κοινά του Χαλανδρίου.

Τέλος, σχολιάζοντας την πολυδιάσπαση του κεντροδεξιού χώρου, ο πρώην δήμαρχος Χαλανδρίου ξεκαθάρισε ότι είναι ανοιχτός να μιλήσει και με τους υπόλοιπους υποψηφίους, αφού οι περισσότεροι ήταν συνεργάτες του στη διοίκηση του Δήμου.

«Πολιτικά ανήκω στη Νέα Δημοκρατία, αλλά αυτοδιοικητικά ανήκω στο Χαλάνδρι», ήταν τα λόγια του Γιώργου Κουράση.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet