Γ. Κουράσης: “Ας μη βλέπει εφιάλτες η νέα διοίκηση…”
Πολιτική

Γ. Κουράσης: “Ας μη βλέπει εφιάλτες η νέα διοίκηση…”

Ο τέως δήμαρχος Χαλανδρίου Γιώργος Κουράσης απαντά, μέσω δελτίου Τύπου, στη διοίκηση του νυν δημάρχου Σίμου Ρούσσου, αναφορικά με ανακοίνωση της τελευταίας για την “επίθεση”, που -όπως τονίζει- δέχεται από μερίδα των ΜΜΕ, για τα ανοιχτά θέματα της πόλης (Δήμος Χαλανδρίου: «Ποιοι και γιατί στοχοποιούν τη δημοτική αρχή;»).

Στο δελτίο τύπου, ο επικεφαλής της παράταξης της μείζονος μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΣΕ ΔΡΑΣΗ αναφέρεται στο πώς αντιμετώπισε η διοίκησή του τα χρονίζοντα προβλήματα της πόλης και καλεί τη νέα δημοτική αρχή “αντί  να βλέπει εφιάλτες, να ασχοληθεί με τις ήδη προγραμματισμένες λύσεις που άλλωστε τις έχουν γνωστοποιηθεί από την απερχόμενη διοίκηση, χωρίς να χάνει χρόνο και να φλυαρεί”.

Ακολουθεί το σχετικό δελτίο Τύπου.

Σε 20 χρόνια ή σε 20 μέρες, η απάντηση!

Αν η οικονομική δυσχέρεια επί σειρά ετών στον Δήμο Χαλανδρίου, για τη σημερινή διοίκηση του Δήμου, χαρακτηρίζεται αδυναμία ή ανικανότητα ή ακόμα και αδιαφορία, θέλω να ενημερώσω τους συνδημότες μου για άλλη μια φορά ότι, με απόλυτο σεβασμό στο δημόσιο χρήμα και τη διαχείρισή του, τα ταμειακά διαθέσιμα σήμερα στον Δήμο είναι ικανά να δώσουν οριστικές λύσεις σε χρονίζοντα προβλήματα της πόλης μας.

Γι΄ αυτό άλλωστε είχαμε έτοιμες λύσεις καταγεγραμμένες και ψηφισμένες στον Προϋπολογισμό του Δήμου μας για το έτος 2014, τις οποίες δυστυχώς η νυν διοίκηση ως αντιπολίτευση τις καταψήφιζε ασυζητητί.

Σχετικά με τη διαχείριση των απορριμμάτων είχαμε προβλέψει την αγορά οικοπέδου που να πληροί τις προϋποθέσεις για την εγκατάσταση του μηχανολογικού εξοπλισμού της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος. Επίσης, η τακτοποίηση των παιδικών χαρών που έχρηζαν ανακατασκευής είχαν ομοίως προβλεφθεί στον τρέχοντα Προϋπολογισμό του Δήμου.

Τέλος, στους αθλητικούς χώρους ολοκληρώνονται οι απαιτούμενες παρεμβάσεις για την οριστική τους αδειοδότηση. Μια διαδικασία που είχε ξεκινήσει πριν την ανάληψη των καθηκόντων από τη νέα δημοτική αρχή. Το ίδιο ισχύει και για την ανακατασκευή των σχολικών συγκροτημάτων της πόλης μας.

Αντί λοιπόν η σημερινή διοίκηση να βλέπει εφιάλτες, ας ασχοληθεί με τις ήδη προγραμματισμένες λύσεις που άλλωστε τις έχουν γνωστοποιηθεί από την απερχόμενη διοίκηση, χωρίς να χάνει χρόνο και να φλυαρεί.

Γεώργιος Σ. Κουράσης

Επικεφαλής Παράταξης ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΣΕ ΔΡΑΣΗ

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet