Γ. Κουράσης για Αγγ. Νταβία: «Φοβού την εκδίκηση των υπό σου ευεργετηθέντων»
Πολιτική

Γ. Κουράσης για Αγγ. Νταβία: «Φοβού την εκδίκηση των υπό σου ευεργετηθέντων»

Συνεχίζεται η αντιπαράθεση του πρώην δημάρχου Χαλανδρίου Γιώργου Κουράση και του δημοτικού συμβούλου Άγγελου Νταβία για τη δωρεά της κοινοπραξίας Ιωνά στον Δήμο, παρά τη δικαστική διευθέτηση του όλου θέματος.

Ο κ. Κουράσης κάνει λόγο για «αλλαγή στάσης» του κ. Νταβία, κατηγορώντας ότι επιχειρεί και πάλι «να αφήσει σκιές και υπονοούμενα σε βάρος του». Μάλιστα, τον προειδοποιεί σημειώνοντας: «Ελπίζω να τηρήσει την υπογραφή του και την επίσημη δήλωσή του ενώπιον του Δικαστηρίου και να σταματήσει να αυτοαναιρείται και να μου επιτίθεται άδικα και αναίτια. Σε διαφορετική περίπτωση θα αντιμετωπίσει και πάλι τις συνέπειες του νόμου».

«Εκφράζω τη βαθύτατη λύπη μου και την αρνητική έκπληξή μου για την ηθικά ανεπίτρεπτη, αλλά και άδικη συμπεριφορά και αλλαγή στάσης του συμπολίτη Άγγελου Νταβία, ο οποίος χωρίς κανένα λόγο επιχειρεί, για μια ακόμη φορά, να αφήσει σκιές και υπονοούμενα σε βάρος μου με τη δήλωσή του που δημοσίευσε στο διαδίκτυο» αναφέρει, μεταξύ άλλων, στη σχετική ανακοίνωσή του ο κ. Κουράσης και προσθέτει:

«Μόλις πριν λίγες μέρες και συγκεκριμένα την 20-3-2023, ο ίδιος αναγνώρισε, εγγράφως μάλιστα, ως κατηγορούμενος ενώπιον του ποινικού δικαστηρίου (Ι΄ Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών), για να αποφύγει την καταδίκη για τα αδικήματα της ψευδούς καταμήνυσης, της ψευδούς κατάθεσης και της συκοφαντικής δυσφήμισης, που σύμφωνα με το κατηγορητήριο τέλεσε σε βάρος μου, ότι:

  1. Εγώ ως πρώην Δήμαρχος Χαλανδρίου έπραξα με γνώμονα τα συμφέροντα του Δήμου.
  2.  Ότι με τιμά και με υπολήπτεται και ότι δεν είχε καμιά πρόθεση να θίξει καθ’ οιονδήποτε τρόπο την τιμή, την υπόληψη και την εντιμότητά μου, την οποία δεν αμφισβητεί.
  3. Ότι η όλη υπόθεση οφείλεται σε παρερμηνεία από τον αυτόν (κατηγορούμενο) σε σχέση με τα πραγματικά διαδραματισθέντα γεγονότα, στα πλαίσια της κριτικής για τις υποθέσεις του Δήμου Χαλανδρίου».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet