Δημοσιοποίηση οικονομικών-διοικητικών στοιχείων από Γ. Κουράση
Πολιτική

Δημοσιοποίηση οικονομικών-διοικητικών στοιχείων από Γ. Κουράση

Σε καταγραφή των οικονομικών και διοικητικών στοιχείων του Δήμου Χαλανδρίου, προχώρησε ο δήμαρχος Γιώργος Κουράσης, προς παράδοση από την απερχόμενη δημοτική αρχή στη νέα. Τα στοιχεία δημοσιοποιήθηκαν στην τελευταία συνεδρίαση του απερχόμενου Δημοτικού Συμβουλίου τη Δευτέρα 25 Αυγούστου 2014 (βλέπε δημοσίευμα Γιώργος Κουράσης: «Φεύγω με ψηλά το κεφάλι…» – VIDEO).

Ακολουθεί η ανακοίνωση του Δήμου:

Στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που έλαβε χώρα στις 25 Αυγούστου 2014, πραγματοποιήθηκε – για πρώτη φορά στον Δήμο Χαλανδρίου – καταγραφή και δημοσιοποίηση των οικονομικών και διοικητικών στοιχείων του Δήμου προς παράδοση από την απερχόμενη δημοτική αρχή στη νέα.

Ο δήμαρχος Γιώργος Κουράσης, τονίζοντας τις δυσκολίες που αντιμετώπισε ως διοίκηση λόγω μνημονίου και Καλλικράτη, καθώς και το βραχύ χαρακτήρα της θητείας του, αναφέρθηκε εκτενώς στο έργο που παραδίδει στη νέα διοίκηση.

Ιδιαίτερη μνεία έκανε στην οικονομική εξυγίανση, το έργο του στον τεχνικό τομέα και τις χρηματοδοτήσεις που κατάφερε να επιτύχει, την οριστική απεμπλοκή χρονιζόντων θεμάτων που ταλαιπωρούσαν τον Δήμο επί σειρά ετών και τη δημιουργία ενός δικτύου κοινωνικής προστασίας για τους πολίτες που δημιουργήθηκε εκ του μηδενός.

Επισημαίνοντας ότι ο Δήμος είναι κατάλληλα προετοιμασμένος και σε στέρεες βάσεις για το μέλλον, ευχαρίστησε όσους τον στήριξαν την περίοδο αυτή και ευχήθηκε καλή επιτυχία στη νέα δημοτική αρχή.

Γραφείο Τύπου 

Δείτε την Παρουσίαση που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο Χαλανδρίου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet