Η παράταξη Χαλάνδρι σε Δράση έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της
Πολιτική

Η παράταξη Χαλάνδρι σε Δράση έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της

Σε μία κλειστή εκδήλωση λόγω της πανδημίας και των υγειονομικών μέτρων πραγματοποιήθηκε χθες, Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2022, η κοπή της πίτας της δημοτικής παράταξης Χαλάνδρι σε Δράση.

Στην ομιλία της, η υποψήφια δήμαρχος της παράταξης Κρίστη Αγαπητού τόνισε ότι «η νέα χρονιά βρίσκει τη δημοτική παράταξη στην αφετηρία μιας δυναμικής επανεκκίνησης».

«Με σεβασμό στο παρελθόν, πορευόμαστε στο μέλλον με τη δύναμη της εμπειρίας, της ενότητας και της ανανέωσης. Πάντα με τις ίδιες αρχές και αξίες στη συλλογική μας δράση. Πάντα με αξιόπιστες θέσεις και προτάσεις για την αναγέννηση της πόλης μας» είπε χαρακτηριστικά η κ. Αγαπητού.

Στην εκδήλωση παρέστησαν η υφυπουργός Υγείας αρμόδια για θέματα ψυχικής υγείας Ζωή Ράπτη, οι βουλευτές Βορείου Τομέα Δημήτρης Καιρίδης και Θεόδωρος Ρουσσόπουλος, ενώ επιστολή λόγω υποχρεώσεων στην Ξάνθη έστειλε η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως.

Επίσης, παραβρέθηκαν ο γραμματέας Τοπικής Αυτοδιοίκησης της Ν.Δ. και αντιδήμαρχος Αμαρουσίου Σπύρος Σταθούλης, η αντιπεριφερειάρχης Βόρειου Τομέα Λουκία Κεφαλογιάννη, ο αντιπεριφερειάρχης Μεταφορών Βασίλης Γιαννακόπουλος, ο περιφερειακος σύμβουλος Σπύρος Ευσταθόπουλος, ο πρόεδρος της Ένωσης Δημάρχων Αττικής Παύλος Καμάρας, ο πρόεδρος ΚΑΠΕ Σπύρος Οικονόμου, ο πρόεδρος ΕΣΥΔ Κώστας Κούρταλης, ο πρόεδρος της Β1 ΔΕΕΠ Σπύρος Αβραμάκος, το μέλος της Β1 ΔΕΕΠ και προϊστάμενος Οικονομικού Διοικητικού Επιθεωρητών Ελεγκτών Τομέα Υγείας Εθνικής Αρχής Διαφάνειας Κατσαγκόλης Ιωάννης, η πρόεδρος ΔΗΜΤΟ Χαλανδρίου Χριστίνα Πατρικάκου, ο πρώην δήμαρχος Χαλανδρίου Γρηγόρης Ζαφειρόπουλος, ενώ επιστολή έστειλε ο πρώην δήμαρχος Γιώργος Κουράσης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet