Λαϊκή Συσπείρωση Χαλανδρίου προς διοίκηση: Η μπάλα στο γήπεδο…
Πολιτική

Λαϊκή Συσπείρωση Χαλανδρίου προς διοίκηση: Η μπάλα στο γήπεδο…

Με έντονο ειρωνικά ύφος απαντά η δημοτική παράταξη Λαϊκή Συσπείρωση Χαλανδρίου στην ανακοίνωση της δημοτικής αρχής σχετικά με το θέμα που προέκυψε στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Η παράταξη, απευθυνόμενη στη διοίκηση του Δήμου, σημειώνει:

Επαναφορά της μπάλας στον αγωνιστικό χώρο

Η Λαϊκή Συσπείρωση Χαλανδρίου αφού πρώτα, για λόγους αβροφροσύνης, προσφέρει στη διοίκηση του Δήμου Χαλανδρίου μαντήλι για να σκουπίσει τα δάκρυα της θλίψης που της προκάλεσε, επισημαίνει τα παρακάτω:

  1. Ο δημοτικός σύμβουλος της ΛΑ.ΣΥ. πρότεινε -όπως δίνει τη δυνατότητα ο κώδικας- να διακοπεί το Δημοτικό Συμβούλιο και να συνεχιστεί την επομένη, άρα η αναμόρφωση του προϋπολογισμού που ήταν το πρώτο θέμα θα μπορούσε να ψηφιστεί και την επόμενη μέρα και να συνεχιστεί η συνεδρίαση με όλα τα υπόλοιπα θέματα με τη συμμετοχή όλων.
  2. Η ΛΑ.ΣΥ. ασφαλώς και δεν έχει ψηφίσει τον προϋπολογισμό του Δήμου και τις αναμορφώσεις που τον ακολουθούν γιατί δεν είναι προς το συμφέρον των δημοτών, είναι αντιλαϊκός και φορομπηχτικός. Να σημειωθεί δε ότι δεν υπάρχει δυνατότητα στις αναμορφώσεις να ψηφίσει μια παράταξη κατ’ επιλογή τα κονδύλια με τα οποία συμφωνεί. Αλλά πρέπει να τα ψηφίζει ή όλα ή τίποτα. Οδηγούμαστε στο τίποτα (ως προς τις αναμορφώσεις) γιατί στα «όλα» περιέχονται π.χ. τροφεία για τους βρεφονηπιακούς σταθμούς, άδικες φορολογίες, παράλογα πρόστιμα. Ακόμα και τα κολονάκια που θαυμάζει… αυτές τις μέρες ο λαός  του Χαλανδρίου να έχουν ξεφυτρώσει στο κέντρο και τα οποία κατά τη διοίκηση είναι για την αντιμετώπιση της Covid-19!!! Ό,τι όμως είναι προς το συμφέρον των πολλών όχι μόνο το υπερψηφίζουμε αλλά το απαιτούμε και το διεκδικούμε επίμονα από τη διοίκηση.
  3. Όσο δε για το αν η ΛΑ.ΣΥ. μετάνιωσε για το ψήφισμα για το άνοιγμα των σχολείων να υπενθυμίσουμε ότι η ΛΑ.ΣΥ. έφερε το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο και όχι η διοίκηση του Δήμου, που τη λέξη διεκδίκηση την έχει απολησμονήσει.

Υ.Γ.1: Ξεχάσατε να αναρτήσετε στην ιστοσελίδα του Δήμου την ανακοίνωση της ΛΑ.ΣΥ. παρ’ όλο που σας το ζητήσαμε.

Υ.Γ. 2:. Επί τη ευκαιρία, αναρτήστε και την ανακοίνωση της ΛΑ.ΣΥ. για τη δίκη της Χρυσής Αυγής ή φοβάστε μήπως σας μαλώσει κανένας συνεργαζόμενός σας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet