ΛΑ.ΣΥ. Χαλανδρίου: Θα υπερασπιστούμε σθεναρά το δικαίωμά μας να έχουμε φωνή στο Δ.Σ.
Πολιτική

ΛΑ.ΣΥ. Χαλανδρίου: Θα υπερασπιστούμε σθεναρά το δικαίωμά μας να έχουμε φωνή στο Δ.Σ.

Με 15 ψήφους υπέρ και 11 κατά εγκρίθηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο Χαλανδρίου το ψήφισμα που κατέθεσε η Λαϊκή Συσπείρωση Χαλανδρίου «για το μείζον ζήτημα και διαρκές έγκλημα των καταστροφικών πυρκαγιών που έπληξαν την Πεντέλη και συνεχίζουν να πλήττουν διάφορες περιοχές της χώρας μας».

Η Λαϊκή Συσπείρωση αναφέρει ότι καταγγέλλει «τη στάση τόσο του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου όσο και των παρατάξεων της Ν.Δ. (Κρ. Αγαπητού & Μ. Κρανίδη) και του ΠΑΣΟΚ (Γ. Θωμάς) που προφασιζόμενοι διάφορα προσχήματα και στηριζόμενοι στον απαράδεκτο νόμο που πρόσφατα ψήφισε η Ν.Δ. και δεν επιτρέπει στην αντιπολίτευση να θέτει θέματα προ ημερήσιας διάταξης ψήφισαν κατά, δηλαδή, να μην ενταχθεί το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο. Στη συνέχεια και όταν έγινε θέμα προς συζήτηση δεν ψήφισαν και το περιεχόμενο του».

«Ως Λαϊκή Συσπείρωση καλούμε τον λαό Χαλανδρίου να καταδικάσει αυτές τις πρακτικές φίμωσης της αντιπολίτευσης και συγκάλυψης των διαχρονικών ευθυνών των κυβερνήσεων και δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι θα υπερασπιστούμε σθεναρά το δικαίωμα μας να έχουμε φωνή στο Δημοτικό Συμβούλιο Χαλανδρίου για όλα τα θέματα που αφορούν τη ζωή και τα δικαιώματά μας πόσο μάλλον για θέματα πολιτικής προστασίας και ασφάλειας», τονίζουν οι δημοτικοί σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης Χαλανδρίου Λούλα Καρατζά, Δημήτρης Λάμπρου και Ανδρέας Οικονόμου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet