Μ. Κρανίδης: Να κάνουμε το Χαλάνδρι κορυφαίο Δήμο σε ποιότητα ζωής
Πολιτική

Μ. Κρανίδης: Να κάνουμε το Χαλάνδρι κορυφαίο Δήμο σε ποιότητα ζωής

«Πιστεύουμε ότι πρέπει να γίνει μια δημιουργική ανανέωση και η γενιά μου να βγει πιο δυναμικά μπροστά», τόνισε ο επικεφαλής της παράταξης Χαλάνδρι Ορίζοντας 2023 και υποψήφιος δήμαρχος Μάνος Κρανίδης, σε συνέντευξη που παραχώρησε αποκλειστικά στον Ρ/Σ «Επικοινωνία 94FM» και την εκπομπή «Δημοτικές Διαπλοκές».

Ο ίδιος ξεκαθάρισε ότι δεν επιδίωξε να λάβει κάποια κομματική στήριξη, μολονότι είναι γνωστό ότι προέρχεται από τον κεντροδεξιό χώρο, κάτι που, όπως είπε, αντικατοπτρίζεται και στο ψηφοδέλτιο, το οποίο αποτελείται από προσωπικότητες όλων των κομματικών αποχρώσεων.

«Θέλουμε να κάνουμε το Χαλάνδρι κορυφαίο Δήμο σε ποιότητα ζωής. Μπορούμε να συνεργαστούμε και να συνθέσουμε», δήλωσε μεταξύ άλλων ο κ. Κρανίδης και πρόσθεσε ότι το Χαλάνδρι έχει σημαντικές ανάγκες σε υποδομές, καθαριότητα, φωτισμό, κυκλοφοριακό και κοινωνικές δομές.

Ιδιαίτερη αναφορά, μάλιστα, έκανε ο Μάνος Κρανίδης στο οξύτατο πρόβλημα στάθμευσης στο ιστορικό και εμπορικό κέντρο του Χαλανδρίου, προτείνοντας την κατασκευή του έργου του δημαρχείου, αξιοποίηση του δημοτικού ακινήτου έναντι του Αγίου Γεωργίου και σύνδεση όλων των σταθμών Μετρό με τις κύριες οδικές αρτηρίες, τις αγορές και το κέντρο του Χαλανδρίου.

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη του κ. Κρανίδη στην εκπομπή «Δημοτικές Διαπλοκές», η οποία μεταδίδεται καθημερινά από τις 11:00 έως τις 13:00, με τους Δημήτρη Δημακόπουλο, Χρήστο Μαντζουράνη και Γιώργο Μισιάκα, στο παρακάτω link:

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet