Ο Α. Θανασάς από την παράταξη Μένω στο Χαλάνδρι ορκίστηκε δημοτικός σύμβουλος
Πολιτική

Ο Α. Θανασάς από την παράταξη Μένω στο Χαλάνδρι ορκίστηκε δημοτικός σύμβουλος

Ο κ. Αλέξανδρος Θανασάς, από τον συνδυασμό Μένω στο Χαλάνδρι, διαδέχεται στο Δημοτικό Συμβούλιο Χαλανδρίου τη δημοτική σύμβουλο Βασιλική Αγγελή.

Όπως ενημερώνει η δημοτική αρχή, η εναλλαγή των προσώπων γίνεται κατ’ εφαρμογή της ομόφωνης απόφασης του συνδυασμού για κατάτμηση της θητείας της πλειοψηφούσας σε σταυρούς δημοτικής συμβούλου σε τέσσερις χρονικές περιόδους διάρκειας ενός έτους, προκειμένου να συμμετάσχουν περισσότεροι του ενός εκπρόσωποι του συνδυασμού στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Ο κ. Θανασάς ορκίστηκε ενώπιον του δημάρχου Χαλανδρίου, Σίμου Ρούσσου, την Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2021, και αναλαμβάνει πλέον καθήκοντα. Ο δήμαρχος Χαλανδρίου τον καλωσόρισε στο Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης και του ευχήθηκε καλή και δημιουργική θητεία.

Ο επικεφαλής του συνδυασμού, Νίκος Πράσσος, με τη σειρά του ευχαρίστησε την απερχόμενη Βασιλική Αγγελή για τη θετική συνεισφορά της στις εργασίες του Δημοτικού Συμβουλίου και ευχήθηκε στον κ. Θανασά κάθε επιτυχία στο έργο του, εκφράζοντας τη βεβαιότητα για μια αγαστή συνεργασία.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet