Σε ενωτικό κλίμα η πρωτοχρονιάτικη πίτα της παράταξης Χαλάνδρι σε Δράση
Πολιτική

Σε ενωτικό κλίμα η πρωτοχρονιάτικη πίτα της παράταξης Χαλάνδρι σε Δράση

Στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων του κτηρίου των Κοινωνικών Δομών του Δήμου Χαλανδρίου, ο πρώην δήμαρχος Χαλανδρίου και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Χαλάνδρι σε Δράση, Γιώργος Κουράσης και οι δημοτικοί σύμβουλοί του έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους, την Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2020.

Οι διοργανωτές καλωσόρισαν μέλη και φίλους του συνδυασμού τους, σε μια ζεστή και ανθρώπινη εκδήλωση. Ο κ. Κουράσης, στον σύντομο χαιρετισμό του, αναφέρθηκε στα τεκταινόμενα του Δήμου Χαλανδρίου, τονίζοντας τον διαρκή έλεγχο που ασκούν τόσο ο ίδιος όσο και οι σύμβουλοί του, με τη συμμετοχή τους στο Δημοτικό Συμβούλιο και σε όλες τις θεσμοθετημένες επιτροπές. «Με γνώμονα σταθερά το δημόσιο συμφέρον και την πρόοδο του τόπου τους συμβάλλουμε με τις προτάσεις μας σε αυτήν την κατεύθυνση» τόνισε ο πρώην δήμαρχος, που έκλεισε την ομιλία του με ένα ενωτικό κάλεσμα, δηλώνοντας περήφανος για τους συνεργάτες του, ενώ εξέφρασε την πεποίθησή του ότι ο επόμενος δήμαρχος Χαλανδρίου θα προέρχεται από τον συνδυασμό Χαλάνδρι σε Δράση.

Σημαντική ήταν η παρουσία στην εκδήλωση της υπουργού Παιδείας, Νίκης Κεραμέως, η οποία απηύθυνε χαιρετισμό, καθώς και του πολιτευτή και πρώην προέδρου της ΟΝΝΕΔ Σάκη Ιωαννίδη. Εξίσου σημαντικές ήταν οι παρουσίες των αντιπεριφερειαρχών Βασίλη Γιαννακόπουλου και Λουκίας Κεφαλογιάννη, του περιφερειακού συμβούλου Γιάννη Κεχρή, του προέδρου του ΟΑΣΠ και καθηγητή του ΕΚΠΑ, Ευθύμιου Λέκκα, του προέδρου της ‘Ενωσης Δημάρχων Αττικής και πρώην δήμαρχου Πεύκης, Παύλου Καμάρα, του προέδρου του ΕΣΥΔ, Κώστα Κούρταλη, του πρώην δήμαρχου Χαλανδρίου Γρηγόρη Ζαφειρόπουλου, του προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Χαλανδρίου, Χρήστου Ευαγγέλου, του προέδρου των Κυπρίων Χαλανδρίου, Σάββα Μυλωνά, του προέδρου και αντιπροέδρου του Συλλόγου Πεζοπόρων Χαλανδρίου, Σωτήρη Μανίκα και Γιώργου Σπανουδάκη, της αντιπροέδρου της ΔΗΜΤΟ Ν.Δ. Χαλανδρίου και πρόεδρου των Αρκάδων Χαλανδρίου, Άννας Βυτινάρου, του αντιπροέδρου του Συλλόγου Πατήματος Χαλανδρίου, Άρη Ασπρογέρακα και μελών του Συλλόγου τους, του εκπροσώπου του Σκακιστικού Ομίλου Χαλανδρίου Γιώργου Γεωργιάδη και του εκπροσώπου της Ομοσπονδίας πολιτιστικών Συλλόγων Αιτωλοακαρνανίας Βασίλη Μπουρνάζου.

Χαιρετισμό έστειλαν ο αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιώργος Κουμουτσάκος, η βουλευτής και αναπλ. κοινοβουλευτική εκπρόσωπος της Ν.Δ., Ζωή Ράπτη, καθώς και ο βουλευτής Δημ. Καρύδης.

Τιμητική, τέλος, ήταν η παρουσία όλων των παρευρισκομένων «που έφερε χαμόγελα και αισιοδοξία στα στελέχη του συνδυασμού, ώστε να συνεχίσουν με περισσότερο κουράγιο και δύναμη τον ρόλο τους στα κοινά του Χαλανδρίου», όπως αναφέρουν οι διοργανωτές.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet