Σταύρος Ζαλμάς και Δήμος Ντικούδης στην παράταξη Χαλάνδρι Ορίζοντες 2023
Πολιτική

Σταύρος Ζαλμάς και Δήμος Ντικούδης στην παράταξη Χαλάνδρι Ορίζοντες 2023

Στην Κίνηση Πολιτών Χαλάνδρι Ορίζοντας 2023, με υποψήφιο δήμαρχο τον Μάνο Κρανίδη, εντάχθηκαν δύο σημαντικές προσωπικότητες του πολιτισμού και του αθλητισμού και ταυτόχρονα «δύο ενεργοί πολίτες με συγκεκριμένες απόψεις, ιδέες και οράματα», όπως αναφέρει η παράταξη, ο Σταύρος Ζαλμάς και ο Δήμος Ντικούδης.

Η παράταξη αναφέρει για τα δύο νέα στελέχη της:

Ο Σταύρος Ζαλμάς είναι σπουδαίος ηθοποιός, με ευρεία αναγνώριση και μακρά, συνεπή πορεία στη θεατρική σκηνή, την τηλεόραση και τον κινηματογράφο. Οι σκέψεις και προτάσεις του θα αποτελέσουν οδηγό ώστε να προτείνουμε στον κάτοικο του Χαλανδρίου ένα όραμα δράσης για τον Πολιτισμό και τις Τέχνες, αντάξιο της πόλης που γέννησε τον Ευριπίδη.

Ο Δήμος Ντικούδης, αθλητής διεθνούς βεληνεκούς, είναι μία εμβληματική φιγούρα της χρυσής γενιάς του ελληνικού μπάσκετ. Στην επαγγελματική του καριέρα, στην Ελλάδα και το εξωτερικό, κατέκτησε τα πάντα, παράλληλα έχει ασχοληθεί με τα προβλήματα του Έλληνα αθλητή, ως πρόεδρος του ΠΣΑΚ. Συμπορεύεται μαζί μας όχι μόνο για το κομμάτι του Αθλητισμού στην πόλη του Χαλανδρίου, αλλά γιατί οι ιδέες του, όπως η ενίσχυση των αθλητικών υποδομών του Χαλανδρίου και η δημιουργία αθλητικής κουλτούρας στα σχολεία της πόλης, βρίσκονται στην κορυφή του προγραμματικού μας σχεδιασμού.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet