Στον… δρόμο προς την αυτοδιοικητική κάλπη του Μαΐου ο Γιώργος Κουράσης
Πολιτική

Στον… δρόμο προς την αυτοδιοικητική κάλπη του Μαΐου ο Γιώργος Κουράσης

Έτοιμος να συμβάλλει με όλες του τις δυνάμεις, ώστε να γίνει το Χαλάνδρι μια πόλη «που θα χαίρεσαι να ζεις και να εργάζεσαι» και ένας Δήμος που «θα σέβεται και θα υπηρετεί τον δημότη» δηλώνει ο Γιώργος Κουράσης, απευθύνοντας πρωτοχρονιάτικο μήνυμα προς τους δημότες της πόλης.

Ένα μήνυμα που τουλάχιστον από δημοσιογραφικής σκοπιάς «διαβάζεται» ως εκδήλωση πρόθεσης συμμετοχής στις αυτοδιοικητικές εκλογές του προσεχούς Μαΐου.

Συγκεκριμένα, απευθυνόμενος προς τους δημότες του Χαλανδρίου ο κ. Κουράσης επισημαίνει τα εξής:

Αγαπητοί δημότες του Χαλανδρίου,

Εύχομαι η νέα χρονιά να φέρει σε όλους σας την πραγματοποίηση των ονείρων σας! Υγεία, πρόοδο, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία!

Ιδιαίτερα για το Χαλάνδρι μας, την πόλη της καρδιάς μας, την πόλη που γεννηθήκαμε και ζούμε με τα παιδιά μας, εύχομαι τη νέα χρονιά να δημιουργηθούν οι συνθήκες και η προοπτική να ξαναγίνει η πόλη που μας αξίζει.

Να ξαναγίνει το Χαλάνδρι των Βορείων Προαστίων. Το Χαλάνδρι της Ρεματιάς, της φυσικής ομορφιάς, της πνευματικότητας, αλλά και της ανάπτυξης και της επιβολής της τάξης!

Από την πλευρά μου, είμαι έτοιμος, όπως έχω κάνει άλλωστε όλα αυτά τα χρόνια, να συμβάλλω με όλες τις δυνάμεις μου, ώστε όλοι μαζί, να δημιουργήσουμε μια πόλη που θα είναι, κατ΄ αρχήν, φιλική στον άνθρωπο και ιδιαίτερα στους νέους και τους ηλικιωμένους! Μια πόλη που θα χαίρεσαι να ζεις και να εργάζεσαι! Και έναν Δήμο που θα σέβεται και θα υπηρετεί τον δημότη!

Πριν 5 χρόνια βάλαμε τα θεμέλια για να κτίσουμε το οικοδόμημα που ονειρευόμαστε.

Σε μια κουτσουρεμένη θητεία 3,5 χρόνων, σε μια εποχή γενικής δυσπραγίας για την Τοπική Αυτοδιοίκηση, κάναμε ένα μικρό θαύμα. Δημιουργήσαμε έναν βιώσιμο Δήμο, οικονομικά εύρωστο, με σημαντικά ταμειακά αποθέματα, ενώ με τις «ατροφικές» (σε αριθμό) Υπηρεσίες του, ωριμάσαμε έργα και μελέτες για σημαντικές βασικές υποδομές της πόλης! Δυστυχώς, η προσπάθεια αυτή, για διάφορους λόγους, ανακόπηκε βίαια! Τους καρπούς που θα πιστοποιούσαν μια σκληρή και αποτελεσματική δουλειά, δεν τους μαζέψαμε ποτέ!

Εάν η τωρινή διοίκηση του Δήμου αξιοποίησε την προσπάθεια αυτή, αλλά και τις ευνοϊκότατες συνθήκες που της παρουσιάσθηκαν, θα το κρίνουν οι δημότες αφού ενημερωθούν πλήρως. Και θα έχουμε τον χρόνο γι΄ αυτό μέχρι τις επερχόμενες εκλογές του Μαΐου.

Ως τότε Υγεία, Ευημερία και Αγάπη για όλους!

Γιώργος Σ. Κουράσης

Δήμαρχος Χαλανδρίου 2010-2014, πρόεδρος του Συνδέσμου για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη των Πόλεων

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet