Σφοδρή επίθεση Γ. Πατούλη σε Π. Σκουρλέτη για τα χιόνια στο Χαλάνδρι
Κοινωνία

Σφοδρή επίθεση Γ. Πατούλη σε Π. Σκουρλέτη για τα χιόνια στο Χαλάνδρι

Σφοδρή επίθεση στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Πάνο Σκουρλέτη εξαπολύει η περιφερειακή αρχή Αττικής με αφορμή την τοποθέτησή του στη Βουλή στην οποία κατηγόρησε την Περιφέρεια και τον περιφερειάρχη Γιώργο Πατούλη ότι δεν προχώρησε σε εκχιονισμό των δρόμων ευθύνης τους στον Δήμο Χαλανδρίου λόγω κομματικών κριτηρίων…

Στην ανακοίνωσή της η περιφερειακή αρχή αναφέρει:

«Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης, πρώην υπουργός Εσωτερικών και εμπνευστής του άθλιου νόμου “Κλεισθένης”, που παραλίγο “να τινάξει στον αέρα” την Αυτοδιοίκηση Α’ και Β’ Βαθμού, για να εξυπηρετήσει τα κομματικά συμφέροντα της παράταξής του, χρησιμοποίησε το βήμα της Βουλής για να εκτοξεύσει λάσπη και ψέματα σε βάρος της διοίκησης της Περιφέρειας Αττικής και του περιφερειάρχη Γιώργου Πατούλη. Ισχυρίσθηκε  ψευδώς ότι με εντολή του περιφερειάρχη τα μηχανήματα έργου της Περιφέρειας Αττικής δεν προχώρησαν στον εκχιονισμό των δρόμων του Δήμου Χαλανδρίου, που ανήκαν στην αρμοδιότητά της, επειδή δήθεν ο δήμαρχος Χαλανδρίου δεν είναι Νέα Δημοκρατία».

Δύο εκχιονιστικά μηχανήματα της Περιφέρειας, στον Δήμο Χαλανδρίου

«Η αλήθεια για τα ψέματα και τις συκοφαντίες που είπε ο κ. Πάνος Σκουρλέτης είναι ότι η Περιφέρεια Αττικής από τη Δευτέρα το πρωί της 24ης Ιανουαρίου, με δύο μισθωμένα εκχιονιστικά μηχανήματα (που ανήκαν στην εταιρεία LM Costruction), προχώρησε στον εκχιονισμό και τη ρίψη αλατιού των παρακάτω δρόμων: Παπανικολή – Παλαιολόγου, Εθνικής Αντιστάσεως, Α. Παπανδρέου, Λ. Πεντέλης, Αναπαύσεως, Αγίας Παρασκευής» σημειώνει στην ανακοίνωσή της η περιφερειακή αρχή και προσθέτει:

«Ο εκχιονισμός και η ρίψη αλατιού συνεχίσθηκε και την Τρίτη 25 Ιανουαρίου, ενώ την ίδια μέρα συνεργεία της Περιφέρειας Αττικής απομάκρυναν πεσμένα δέντρα από την οδό Παπανικολή. Τις επόμενες ημέρες και μέχρι σήμερα, τις πρωινές ώρες της 29ης Ιανουαρίου, συνεχίσθηκε η ρίψη αλατιού από την Περιφέρεια στους ίδιους δρόμους αρμοδιότητάς της.

Για τη διοίκηση της Περιφέρειας Αττικής προτεραιότητα είναι ο πολίτης πέρα και πάνω από κομματικές ταυτότητες. Στηρίζουμε όλους τους Δήμους, σε αυτή τη δύσκολη κατάσταση, χωρίς να εξετάζουμε την κομματική ταυτότητα των δημάρχων.

Αιδώς κ. Σκουρλέτη

Ας μην κρίνει ο κ. Σκουρλέτης εξ ιδίων τα αλλότρια. Είναι πραγματικά θλιβερό που εξαιτίας του ΣΥΡΙΖΑ η διαχείριση ενός ακραίου φυσικού φαινομένου γίνεται αντικείμενο κομματικής αντιπαράθεσης, αντί να αποτελέσει αφορμή για υπερβάσεις, ειλικρινή διάλογο και συνεργασίες.

Οι πολίτες που ταλαιπωρήθηκαν ζητούν από μας να γίνουμε καλύτεροι κι αποτελεσματικότεροι κι όχι να ζήσουν μια ακόμη κομματική κοκορομαχία , που δεν θα λύσει υπαρκτά προβλήματα.

Αποτελεί επίσης  τραγική ειρωνεία ότι την αντιπαράθεση αυτήν την προκαλεί ένα κόμμα που διαχειρίστηκε ανεπιτυχώς φυσικές καταστροφές, οι οποίες οδήγησαν στο θάνατο δεκάδες αθώους συμπολίτες μας, χωρίς να ζητήσουν ποτέ ούτε συγγνώμη. Αιδώς κ. Σκουρλέτη, εμείς δεν συμμετείχαμε στο κακοστημένο σόου στην έδρα της Πυροσβεστικής στο Χαλάνδρι την τραγική νύχτα της φωτιάς στο Μάτι.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet