Σ. Ρούσσος: Εργαζόμαστε με εντιμότητα απέναντι στους ανθρώπους του Χαλανδρίου
Πολιτική

Σ. Ρούσσος: Εργαζόμαστε με εντιμότητα απέναντι στους ανθρώπους του Χαλανδρίου

Την Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2017 πραγματοποιήθηκε ο δημόσιος ανοιχτός απολογισμός των πεπραγμένων της δημοτικής Αρχής Χαλανδρίου, στην αίθουσα του κινηματογράφου «Αθηνά», στο πλαίσιο ειδικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Χαλανδρίου. Στην εκδήλωση είχαν κληθεί οι θεσμοθετημένοι συλλογικοί φορείς της πόλης (επιστημονικοί, εμπορικοί, συνδικαλιστικοί, κοινωνικοί κ.ά.), για την ευρύτερη δυνατή εκπροσώπηση των κατοίκων.

Η συνεδρίαση άνοιξε με τις εισηγήσεις των αντιδημάρχων Διοικητικών – Οικονομικών – Κοινωνικής Μέριμνας, Έλενας Χριστούλη, Καθαριότητας – Περιβάλλοντος, Δημήτρη Χριστουλάκη, Πολιτισμού, Σέργιου Γκάκα, Παιδείας – Προσχολικής Αγωγής, Θύμιου Κουράση, και Τεχνικής Υπηρεσίας, Κώστα Γερολυμάτου, οι οποίοι παρουσίασαν συνοπτικά το έργο των διευθύνσεων και των υπηρεσιών της ευθύνης τους. Στη συνέχεια ο δήμαρχος Χαλανδρίου, Σίμος Ρούσσος, μιλώντας για το συνολικό έργο της διοίκησης, αναφέρθηκε στις προτεραιότητές της δημοτικής Αρχής, τις οποίες συγκεκριμενοποίησε στην κοινωνική πολιτική με παράλληλη μείωση των δημοτικών τελών, τη συντήρηση και ανάπτυξη των υποδομών της πόλης. Κλείνοντας την ομιλία του, τόνισε ότι «σίγουρα υπάρχουν πράγματα που θα μπορούσαν να γίνουν καλύτερα και γρηγορότερα», αλλά ότι «η σημερινή δημοτική Αρχή πάντα δουλεύει προς αυτή την κατεύθυνση με εντιμότητα και ειλικρίνεια απέναντι στους ανθρώπους της πόλης».

Τον λόγο μετά τον δήμαρχο πήρε ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας στο Δημοτικό Συμβούλιο, Γιώργος Κουράσης, και ακολούθησαν οι τοποθετήσεις των επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων, Στάθη Ανδρεόπουλου, Λούλας Καρατζά, Γιώργου Θωμά, Άγγελου Νταβία, καθώς και των ανεξάρτητων δημοτικών συμβούλων Θόδωρου Αλεξίου, Τάσου Ευσταθίου, Χρυσούλας Μάζη, Γιώργου Λιερού και Παναγιώτη Τζούρα.

Ύστερα από τους εκπροσώπους της μειοψηφίας, που έκαναν τη δική τους αποτίμηση στο έργο της δημοτικής Αρχής, στο βήμα ανέβηκαν εκπρόσωποι κοινωνικών φορέων της πόλης και άλλοι κάτοικοι, οι οποίοι αναφέρθηκαν σε ζητήματα που τους απασχολούν. Κλείνοντας τη συνεδρίαση ο δήμαρχος υπογράμμισε ότι προτεραιότητα της δημοτικής Αρχής αποτελεί η ολοκλήρωση των έργων που έχουν ήδη ξεκινήσει και η εξασφάλιση χρηματοδότησης για την αξιοποίηση των ακινήτων που αποκτήθηκαν πρόσφατα με τη  δημιουργία απαραίτητων για την πόλη υποδομών και εγκαταστάσεων.

Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου παρέστησαν, επίσης, ο υφυπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννης Μπαλάφας, ο αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα Αθηνών, Γιώργος Καραμέρος, και ο περιφερειακός σύμβουλος Αττικής Φώτης Χρυσικός, καθώς, επίσης, εκπρόσωποι κοινωνικών, πολιτιστικών και αθλητικών φορέων της πόλης.

Παράλληλα με τις εισηγήσεις των εκπροσώπων της διοίκησης, προβλήθηκε στην κινηματογραφική οθόνη της αίθουσας βίντεο με συνοπτική παρουσίαση του έργου της δημοτικής Αρχής το οποίο είναι το ακόλουθο:

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet