Σ. Ρούσσος: Προχωρά η δημιουργία πολιτιστικού πολυχώρου στο Χαλάνδρι, παρά τη θλιβερή παραφωνία της αντιπολίτευσης
simosroussos/FB
Πολιτική

Σ. Ρούσσος: Προχωρά η δημιουργία πολιτιστικού πολυχώρου στο Χαλάνδρι, παρά τη θλιβερή παραφωνία της αντιπολίτευσης

«Ένα ακόμη μεγάλο έργο παίρνει σειρά προς υλοποίηση στην πόλη μας. Μετά από προσπάθειες ετών, ικανοποιήθηκε το αίτημά μας για χρηματοδότηση από την Περιφέρεια Αττικής, με 5.500.000 ευρώ, της δημιουργίας πολιτιστικού πολυχώρου στο κτήριο που απέκτησε ο Δήμος από την οικογένεια Μάρκου το 2015».

Τα παραπάνω αναφέρει ο δήμαρχος Χαλανδρίου, Σίμος Ρούσσος, σε ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, προσθέτοντας ότι η χρηματοδότηση αυτή εξασφαλίζει ότι ένα ακόμη σημαντικό έργο θα κατασκευαστεί, χωρίς επιβάρυνση των πολιτών, ακριβώς όπως έγινε με τα δύο έργα ομβρίων, το δημαρχείο, την κατασκευή πλατειών στο Πάτημα, τη γεωθερμία στο αθλητικό κέντρο «Ν. Πέρκιζας», τη δημιουργία ανοιχτού αθλητικού κέντρου στο Πάτημα κ.λπ.

Ο δήμαρχος, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργο Πατούλη, τον ευχαρίστησε για την ένταξη του «εμβληματικού αυτού έργου» -όπως το χαρακτήρισε- στην τελευταία αναμόρφωση του προϋπολογισμού της Περιφέρειας, με τη βεβαιότητα ότι θα ολοκληρωθούν σύντομα οι διαδικασίες για τη δημοπράτησή του.

Ευχαριστίες, επίσης, εξέφρασε στην παράταξη Δύναμης Ζωής, της τέως περιφερειάρχη Ρένας Δούρου, καθώς και στους περιφερειακούς συμβούλους που έθεσαν ξανά το θέμα στη σχετική συζήτηση του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής.

Ωστόσο, ο κ. Ρούσσος ρίχνει και τα «καρφιά» του προς την αντιπολίτευση στο Δημοτικό Συμβουλίου Χαλανδρίου, σημειώνοντας σχετικώς: «Θλιβερή παραφωνία αποτελεί η στάση της αντιπολίτευσης του Δήμου μας που, ενώ στο παρελθόν είχε υπερψηφίσει την αγορά του ακινήτου και πρόσφατα μας κατηγορούσε γιατί δεν είχε βρεθεί τρόπος χρηματοδότησης της ανακατασκευής του, χθες βράδυ (σ.σ.: συνεδρίαση της Πέμπτης 17/6), στο Δημοτικό Συμβούλιο, καταψήφισε για άλλη μια φορά την αναμόρφωση του δικού μας προϋπολογισμού, που προέβλεπε κωδικό εσόδου για την είσπραξη της χρηματοδότησης που ενέκρινε η Περιφέρεια!!! Τι να πει κανείς…».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet