Χαλάνδρι Ορίζοντας 2023: Τρεις παρεμβάσεις για την πόλη του Χαλανδρίου
Πολιτική

Χαλάνδρι Ορίζοντας 2023: Τρεις παρεμβάσεις για την πόλη του Χαλανδρίου

Τρεις παρεμβάσεις για την πόλη του Χαλανδρίου παρουσιάστηκαν στην εναρκτήρια προεκλογική ομιλία του υποψήφιου δήμαρχου Χαλανδρίου Μάνου Κρανίδη, επικεφαλής του συνδυασμού Χαλάνδρι Ορίζοντας 2023.

Αυτές είναι, σύμφωνα με ανακοίνωση του συνδυασμού:

  • Πρόσβαση Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες: «Να δημιουργήσουμε τέτοιες συνθήκες ώστε οι άνθρωποι με ειδικές ανάγκες να μπορούν να κινηθούν με άνεση μέσα στην πόλη. Αν θα το κάνουν αυτοί τότε μπορούμε να το κάνουμε όλοι».
  • Φως στο σκοτεινό Χαλάνδρι: «Αντικατάσταση του παλαιού δημοτικού φωτισμού με led τεχνολογία. Είναι μια επιβεβλημένη επένδυση με άμεση πραγματική μαζική απόδοση, αφού με το νέο σύστημα τεχνολογίας LED η εξοικονόμηση σπατάλης σε ενεργειακό κόστος φτάνει και ξεπερνά το 70%, με άμεσες ωφέλειες στους δημότες και στον δήμο όπως: 1) Ραγδαία βελτίωση ποιότητας ζωής και ψυχική ανάταση των συμπολιτών, 2) ισχυρό αίσθημα ασφάλειας, 3) μείωση δημοτικών τελών, 4) εξοικονόμηση πόρων για επένδυση στην αναβάθμιση των λοιπών καθημερινών υποδομών, όπως οδοστρώματα και πεζοδρόμια».
  • Επενδύσεις ουσίας στις υποδομές της πόλης: «Πλήρης ενεργειακή αναβάθμιση όλων των παλαιών σχολικών μονάδων του Χαλανδρίου μέχρι το 2023. Ταυτόχρονη μέριμνα για τα καθημερινά και κορυφαία ζητήματα Υγιεινής & Ασφάλειας μαθητών και διδακτικού Προσωπικού».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet