Χαλάνδρι σε Δράση: Κατανοητή η… εμμονή του κ. Ρούσσου να αγοράσει τα ημερολόγια
Πολιτική

Χαλάνδρι σε Δράση: Κατανοητή η… εμμονή του κ. Ρούσσου να αγοράσει τα ημερολόγια

Με αφορμή την απάντηση από τον Δήμο Χαλανδρίου στην κόντρα που έχει ξεσπάσει μεταξύ της δημοτικής αρχής και της παράταξης Χαλάνδρι σε Δράση, όσον αφορά στην αγορά ημερολογίων αφιερωμένων στην επέτειο των 200 ετών από την Ελληνική Επανάσταση, ο συνδυασμός με επικεφαλής τον τέως δήμαρχο Χαλανδρίου, Γιώργο Κουράση, κάνει λόγο «για αγάπη του δημάρχου στην αυτοπροβολή και τις δημόσιες σχέσεις».

Ειδικότερα, η παράταξη Χαλάνδρι σε Δράση αναφέρει στη σχετική ανακοίνωση:

Η εμμονή του κ. Ρούσσου να αγοράσει ημερολόγια αφιερωμένα στην Ελληνική Επανάσταση του 1821 είναι κατανοητή, γνωρίζοντας την αγάπη του στην προσωπική του προβολή και τις δημόσιες σχέσεις.

Η εμμονή όμως στην, με κάθε τρόπο, υπεράσπιση αυτής της απόφασης δεν είναι κατανοητή. Και μάλιστα με κραυγές και αήθης επιθέσεις εναντίον της παράταξής μας και προσωπικά του κ. Γ. Κουράση. Ο λαός μας λέει ότι φωνάζει όποιος δεν έχει το δίκιο με το μέρος του. Όποιος έχει λερωμένη τη φωλιά του.

Και η τελευταία ανακοίνωση του κ. Ρούσσου θα είναι ακόμα μία ανακοίνωση στην σειρά που θα διαψευστεί και θα αναγκαστεί να την αναθεωρήσει. Μας είπε ότι ο Δήμος μόνος του βοηθάει τους μαθητές που έχουν ανάγκη. Ήταν ψέμα και το ήξερε ο κ. Ρούσσος. Διαψεύστηκε όταν επισημάναμε και ενημερώσαμε ότι το υπουργείο έχει ήδη δώσει 75 tablets στους μαθητές και έχει προγραμματίσει ακόμα 297. Άλλωστε αυτό μπορεί να το επιβεβαιώσει η διεύθυνση Παιδείας του Δήμου με τους διευθυντές των σχολείων.

Μας είπε δύο φορές ότι το ποσό των 2.480 ευρώ είναι μικρό. Κάθε κονδύλι που πάει στις ασθενείς ομάδες του Δήμου μας είναι πολύτιμο. Λες και στέρεψαν οι ιδέες και οι τρόποι να γιορτάσουμε τα 200 χρόνια της Ελληνικής Επανάστασης μόλις περάσει η πανδημία. Λες και η έκδοση επετειακών ημερολογίων είναι η σημαντικότερη ενέργεια για να τιμήσουμε την ιστορική αυτή επέτειο.

Η παράταξή μας, πραγματικά καλοπροαίρετα, πρότεινε το κονδύλι αυτό να αξιοποιηθεί στην βοήθεια προς τους μαθητές που έχουν ανάγκη. Το προτείναμε στην Οικονομική Επιτροπή, το προτείναμε και δημόσια όταν απορρίφθηκε εκεί η πρότασή μας. Ο κ. Ρούσσος απαντά σε κάθε μας ανακοίνωση και με μία ανακρίβεια και διαψεύδεται άμεσα. Πρέπει να καταλάβει ότι με ψέματα δεν διοικείται ένας Δήμος. Ούτε κερδίζεται η υποστήριξη των δημοτών.

Η επόμενη διάψευση είναι προφανής και ίσως άνευ σχολιασμού. Ο κ. Γ. Κουράσης και η παράταξή μας θα είναι εδώ συνέχεια δίπλα στους πολίτες προβάλλοντας όλα τα λάθη του κ. Ρούσσου.

Όσο και εάν ελπίζει δεν πρόκειται να του κάνουμε το χατίρι να απέχουμε από τα δρώμενα του Δήμου μας. 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet