Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Χαλανδρίου στις 6 Ιουλίου
Πολιτική

Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Χαλανδρίου στις 6 Ιουλίου

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Χαλανδρίου θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 6 Ιουλίου 2016, στις 20:00, στο παλαιό δημαρχείο της πόλης (Γρ. Γυφτόπουλου 2).

Στην ημερήσια διάταξη θα συζητηθούν τα ακόλουθα θέματα:

  1. 4η Αναμόρφωση Προϋπολογισμού Οικονομικού Έτους 2016 και Τροποποίηση Τεχνικού Προγράμματος.
  2. Έγκριση υποβολής προτάσεων για τις Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών: Κοινωνικό Παντοπωλείο, Παροχή Συσσιτίου, Κοινωνικό Φαρμακείο.
  3. Συγκρότηση Επιτροπής Αξιολόγησης αιτήσεων εγγραφής παιδιών στα Τμήματα Προσχολικής Αγωγής.
  4. Καθορισμός θέσεων πρακτικής άσκησης σπουδαστών ΤΕΙ στον Δήμο.
  5. Αίτημα δημοτικού συμβούλου για χορήγηση άδειας.
  6. Επιστροφή χρηματικού ποσού ως αχρεωστήτως εισπραχθέντος.
  7. Ενίσχυση οικονομικά αδύναμων κατοίκων με χρηματικά βοηθήματα.
  8. Έγκριση δαπάνης για την πραγματοποίηση πολιτιστικών εκδηλώσεων από 30 Ιουλίου έως και 31 Αυγούστου στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Ρεματιάς 2016.
  9. Λήψη απόφασης για την προσφυγή στη διαδικασία της απευθείας ανάθεσης μέσω διαπραγμάτευσης για την «Προμήθεια ανταλλακτικών καπακιών πλαστικών και μεταλλικών κάδων απορριμμάτων».
  10. Έγκριση 1ου Τακτοποιητικού ΑΠΕ για το έργο «Συντήρηση διαφόρων παιδικών χαρών στον Δήμο Χαλανδρίου», Α.Μ. 5/2014.
  11. Έγκριση 2ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών και 1ου ΠΚΤΝΜΕ του έργου με τίτλο: «Έργα Συντήρησης και επισκευών Αθλητικών Χώρων Δήμου Χαλανδρίου», Α.Μ. 5/2015.
  12. Έγκριση Πρωτοκόλλου Προσωρινής και Οριστικής Παραλαβής του έργου: «Ανακατασκευές αποχετεύσεων σε σχολεία», Α.Μ. 10/2013.
  13. Έγκριση παράτασης της συμβατικής προθεσμίας περάτωσης του έργου: «Κατασκευή φρεατίων υδροσυλλογής σε διάφορες περιοχές», Α.Μ. 4/15.
  14. Λήψη απόφασης περί μη δυνατότητας υλοποίησης εργασίας με ιδία μέσα και έγκριση για παροχή υπηρεσίας «Εργασία τοποθέτησης σημάτων ΚΟΚ και ονοματοθεσιών στο Πάτημα Χαλανδρίου».
  15. Λήψη απόφασης περί μη δυνατότητας υλοποίησης εργασίας με ιδία μέσα και έγκριση για παροχή υπηρεσίας με τίτλο: «Παροχή υπηρεσίας για οικοδομικές εργασίες».
  16. Παραχώρηση μίας (1) θέσης στάθμευσης για το αναπηρικό αυτοκίνητο του κ. Γεωργίου Ντίντα, άτομο με ειδικές ανάγκες, πλησίον της οικίας του επί της οδού Μιλτιάδου αρ. 5 (& 25ης Μαρτίου), στο Ο.Τ. 38, στον Δήμο Χαλανδρίου.
  17. Επανεπιβολή ρυμοτομικής απαλλοτρίωσης στο Ο.Τ. 712Β επί των οδών Μεταμορφώσεως και Βόλου στην περιοχή Τούφα του Δήμου Χαλανδρίου, ιδιοκτησίας Αντ. Λούρα, Π. Λούρα και Αν. Λούρα, με ανταλλαγή των ρυμοτομούμενων ακινήτων, με οικόπεδο που προέρχεται από τράπεζα γης στην Πολεοδομική Ενότητα Πάτημα Ι και καταβολή από τον Δήμο του επιπλέον ποσού της αποζημίωσης, σε συμμόρφωση με την υπ΄ αριθμό 4452/2010 απόφασης του ΣτΕ για άρση της ρυμοτομικής απαλλοτρίωσης.
  18. Μίσθωση οικοπέδου για την κάλυψη των αναγκών της υπηρεσίας καθαριότητας.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet