Ένα μουσικό ταξίδι από τις χώρες της Μεσογείου έως τη Ρεματιά Χαλανδρίου
Πολιτισμός

Ένα μουσικό ταξίδι από τις χώρες της Μεσογείου έως τη Ρεματιά Χαλανδρίου

Τη συναυλία λυρικού θεάτρου «Μεσόγειος: Θάλασσα που εμπνέει, θάλασσα που ενώνει» φιλοξενεί το Φεστιβάλ Ρεματιάς 2021 – Νύχτες Αλληλεγγύης, την Τρίτη 31 Αυγούστου.

Οι συντελεστές της βραδιάς μάς υπόσχονται ένα μουσικό ταξίδι στις χώρες που αγκαλιάζουν τη Μεσόγειο με αντιπροσωπευτικά τραγούδια, άριες και ντουέτα από όπερες εμπνευσμένες από τα χρώματα, τα αρώματα και τους θρύλους της μεσογειακής και αφρικανικής Μεσογείου. Η διαφορετικότητα των ρυθμών και των μελωδιών ενδυναμώνει τη συνύπαρξη διαφορετικών πολιτισμών.

Ερμηνεύουν οι λυρικοί καλλιτέχνες Ιωάννα Βρακατσέλη (μεσόφωνος), Γιάννης Κάβουρας (τενόρος) και Δημήτρης Αλεξανδρίδης (τενόρος). Συμμετέχουν ο βιολιστής Ζήσιμος Φλόρεντς Σουλκούκης και ο Δημήτρης Γιάκας στο πιάνο.

Σημειώνεται ότι στο Θέατρο της Ρεματιάς υπάρχουν οριοθετημένες θέσεις για ανάπηρα και εμποδιζόμενα πρόσωπα, ύστερα από πρωτοβουλία της Κίνησης Αναπήρων Καλλιτεχνών, καθώς και τουαλέτα αναπήρων. Η πρόσβαση για άτομα με κινητικές βλάβες είναι δυνατή με αυτοκίνητο μέχρι το χώρο του θεάτρου όπου υπάρχουν δύο θέσεις στάθμευσης αναπηρικών οχημάτων.

Ελεύθερη είσοδος μόνο με δελτίο εισόδου από το viva.gr

Ώρα έναρξης: 8.30μ.μ.

Αντί εισιτηρίου στις παραστάσεις με ελεύθερη είσοδο προαιρετική συνεισφορά σε τρόφιμα, φάρμακα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης για το Ταμείο Αλληλοβοήθειας του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών (ΤΑΣΕΗ).

Ευριπίδειο Θέατρο Ρεματιάς, Πεζόδρομος Προφήτη Ηλία, Πολύδροσο Χαλανδρίου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet