Αποχαιρετώντας το φετινό Φεστιβάλ Ρεματιάς
Πολιτισμός

Αποχαιρετώντας το φετινό Φεστιβάλ Ρεματιάς

Με μία αποχαιρετιστήρια ανακοίνωση, η Δ/νση Πολιτισμού και «Αετοπούλειου» Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου Χαλανδρίου “ρίχνει την αυλαία” στο φετινό Φεστιβάλ Ρεματιάς.

Στην ανακοίνωσή της αναφέρονται τα εξής:

Η Διεύθυνση Πολιτισμού και «Αετοπούλειου» Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου Χαλανδρίου, συνεχίζοντας τη σημαντική προσφορά των τριάντα πέντε χρόνων στον χώρο του Πολιτισμού, διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία τo «Φεστιβάλ Ρεματιάς» 2015, στο αναγεννημένο από τις στάχτες του Ευριπίδειο Θέατρο Ρεματιάς.

Πλήθος κόσμου απόλαυσε μαγικές καλοκαιρινές βραδιές, υπέροχες συναυλίες με πολυποίκιλα ακούσματα, εξαιρετικές θεατρικές παραστάσεις για μικρούς και μεγάλους, σε ένα θέατρο-θεσμό, το οποίο αποτελεί μια όαση πολιτισμού όχι μόνο για το Χαλάνδρι, αλλά και ευρύτερα.

Υποδεχτήκαμε καταξιωμένους καλλιτέχνες και ανερχόμενους δημιουργούς, με ελεύθερη είσοδο στις περισσότερες των παραστάσεων, σε ένα μοναδικό πρόγραμμα χωρισμένο σε τρεις θεματικές ενότητες:

  • Φωνές Ελευθερίας/ Voices of freedom
  • Θεατρική ζώνη
  • Υπόγειες Φωνές/ Underground Voices

Σε μια εποχή κρίσης αξιών και σύγχυσης εννοιών, στείλαμε ένα μήνυμα ελπίδας, αισθητικής απόλαυσης και γνωστικής ωφέλειας, αποδεικνύοντας ότι με ενότητα, αλληλεγγύη και αγάπη για τις τέχνες και τον πολιτισμό μπορούμε να χτίσουμε ένα καλύτερο αύριο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet