Βραδιά folk music, jazz blues στη Ρεματιά Χαλανδρίου
Πολιτισμός

Βραδιά folk music, jazz blues στη Ρεματιά Χαλανδρίου

Μια βραδιά που θα κάνει το κοινό να περιπλανηθεί στον χώρο της μουσικής ανάμεσα σε σημερινές πρωτότυπες δημιουργίες και παλιά αγαπημένα ακούσματα, σε ύφος folk music, jazz blues, παρουσιάζει το Φεστιβάλ Ρεματιάς 2017 – «Νύχτες Αλληλεγγύης» το Σάββατο 26 Αυγούστου.

Στο πρώτο μέρος της βραδιάς η Αλεξάνδρα Λέρτα παρουσιάζει τον δεύτερό της δίσκο «The Echoing Green» και ερμηνεύει τραγούδια σπουδαίων τραγουδοποιών όπως οι Bob Dylan, Nick Drake, Tom Waits, James Taylor κ.ά. Μαζί της οι: Γρηγόρης Ντάνης (ηλεκτρική κιθάρα), Γιώργος Τσουράπης (ακουστική κιθάρα), Κωσταντίνος Μάνος (ηλεκτρικό μπάσο & κοντραμπάσο), Νίκος Σιδηροκαστρίτης (τύμπανα).

Στο δεύτερο μέρος της βραδιάς η Τζένη Καπάδαη και ο Πάνος Μπίρμπας με την μπάντα τους συνδυάζουν το παλιό με το σύγχρονο παρουσιάζοντας δικές τους συνθέσεις καθώς και διασκευές γνωστών και αγαπημένων τραγουδιών των Leonard Cohen, Nick Cave, Billie Holiday, Jeff Buckley, Radiohead, Tears for fears κ.ά.

Η βραδιά θα ξεκινήσει στις 20:30 και η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό. Αντί εισιτηρίου ο διοργανωτής Δήμος Χαλανδρίου ζητεί την προαιρετική συνεισφορά των πολιτών σε τρόφιμα, φάρμακα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου, το Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης Χαλανδρίου και για τις δομές αλληλεγγύης στους πρόσφυγες. Μάλιστα, ο Δήμος τονίζει ότι «το Φεστιβάλ Ρεματιάς προσφέρει την τέχνη, εμείς την αλληλεγγύη. Προσφέρουμε τρόφιμα, φάρμακα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης για την επιβίωση των συνανθρώπων μας που πλήττονται από την κρίση».

Σημειώνεται ότι στο Ευριπίδειο Θέατρο Ρεματιάς Χαλανδρίου (πεζόδρομος Προφήτη Ηλία, Πολύδροσο Χαλανδρίου) υπάρχει δυνατότητα πρόσβασης με αυτοκίνητο για τα άτομα με κινητική αναπηρία, καθώς και τουαλέτα ΑμεΑ.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet