Επιτυχημένη έκθεση εικαστικών από την Ένωση Ηπειρωτών Χαλανδρίου
Πολιτισμός

Επιτυχημένη έκθεση εικαστικών από την Ένωση Ηπειρωτών Χαλανδρίου

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Έκθεση των Εικαστικών Εργαστηρίων της Ένωσης Ηπειρωτών Χαλανδρίου το διήμερο Σάββατο 8 και Κυριακή 9 Απριλίου 2017 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου Χαλανδρίου στην οδό Παπάγου.

Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να δουν την πρωτότυπη και δημιουργική δουλειά των εργαστηρίων του Εικαστικού Κοσμήματος, της Παλαίωσης Αντικειμένων, της Ζωγραφικής και της Φωτογραφίας σε μια εξαιρετική παρουσίαση, καθώς και να απολαύσουν την ηπειρώτικη φιλοξενία.

Τα εγκαίνια της έκθεσης έγιναν με την παρουσίαση του βιβλίου «Εν χορώ και οργάνοις, επί των ορέων ωραιότης» του Σπύρου Νεραϊδιώτη. Το περιεχόμενο του βιβλίου, που αναφέρεται σε δύο κορυφαία κοινωνικά γεγονότα, τον γάμο και το πανηγύρι στα ορεινά χωριά των Τζουμέρκων, ανέλυσαν οι κ.κ. Ηλίας Προβόπουλος, Ηλίας Ζάχος, Χρήστος Λούκος και Αντώνης Κοντός και το ανέδειξαν με τη συμβολή τους οι μουσικοί του παραδοσιακού συγκροτήματος «Λαλητάδες».

Η βραδιά ολοκληρώθηκε με κεράσματα και χορό, ενώ για τις φωτογραφίες της εκδήλωσης επιμελήθηκε ο κ. Ναπολέων Γεωργίου.

Η Ένωση Ηπειρωτών Χαλανδρίου, με ανακοίνωσή της, ευχαριστεί όλα τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου, καθώς και τον αντιδήμαρχο Πολιτισμού του Δήμου Χαλανδρίου, Σέργιο Γκάκα, που τίμησαν με την παρουσία τους το διήμερο της έκθεσης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet