Η συναυλία «Θαλασσογραφία» στο Φεστιβάλ Ρεματιάς 2021
Πολιτισμός

Η συναυλία «Θαλασσογραφία» στο Φεστιβάλ Ρεματιάς 2021

Τη συναυλία «Θαλασσογραφία», με τη Χριστίνα Γκόλια, παρουσιάζει το Φεστιβάλ Ρεματιάς 2021 – Νύχτες Αλληλεγγύης, την Τρίτη 15 Ιουλίου.

Σύμφωνα με τη δημοτική αρχή Χαλανδρίου, η ερμηνεύτρια στο ξενόφωνο και ελληνόφωνο τραγούδι, υπόσχεται να ενώσει τη σύγχρονη πραγματικότητα με το όνειρο και τη μαγεία, ενώ το πρόγραμμα της βραδιάς κινείται ανάμεσα σε pop-rock jazz και blues δρόμους, με swing έως και latin διασκευές, με ξενόγλωσσο και ελληνικό ρεπερτόριο, από τραγούδια του Μανώλη Χιώτη, διασκευασμένα με swing σύγχρονο ήχο, μέχρι ελληνικά και ξένα τραγούδια του κινηματογράφου παλιάς και πιο σύγχρονης εποχής.

Οι διοργανωτές σημειώνουν ότι στο Θέατρο της Ρεματιάς υπάρχουν οριοθετημένες θέσεις για ανάπηρα και εμποδιζόμενα πρόσωπα, ύστερα από πρωτοβουλία της Κίνησης Αναπήρων Καλλιτεχνών, καθώς και τουαλέτα αναπήρων. Η πρόσβαση για άτομα με κινητικές βλάβες είναι δυνατή με αυτοκίνητο μέχρι το χώρο του θεάτρου όπου υπάρχουν δύο θέσεις στάθμευσης αναπηρικών οχημάτων.

  • Ελεύθερη είσοδος μόνο με δελτίο εισόδου από το viva.gr.
  • Ώρα έναρξης: 9μ.μ.

Αντί εισιτηρίου στις παραστάσεις με ελεύθερη είσοδο υπάρχει προαιρετική συνεισφορά σε τρόφιμα, φάρμακα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης για το Ταμείο Αλληλοβοήθειας του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών (ΤΑΣΕΗ).

Τόπος διεξαγωγής: Ευριπίδειο Θέατρο Ρεματιάς, πεζόδρομος Προφήτη Ηλία, Πολύδροσο Χαλανδρίου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet