Η Φιλαρμονική Ορχήστρα Νέων «ανοίγει» το Φεστιβάλ Ρεματιάς 2017
Πολιτισμός

Η Φιλαρμονική Ορχήστρα Νέων «ανοίγει» το Φεστιβάλ Ρεματιάς 2017

Με τη Φιλαρμονική Ορχήστρα Νέων (ΦΙΛΟΝ) να παρουσιάζει έργα κλασικών συνθετών ανοίγει το πρόγραμμά του το Φεστιβάλ Ρεματιάς 2017 – «Νύχτες Αλληλεγγύης», το Σάββατο 1η Ιουλίου, στο Ευριπίδειο Θέατρο Ρεματιάς Χαλανδρίου.

Στη συναυλία θα παρουσιαστούν κλασικά έργα ρεπερτορίου των Albinoni, Beethoven, Verdi, Ravel, Shostakovich, Offenbach, Vivaldi, ενώ στο δεύτερο μέρος θα ακολουθήσουν δημοφιλή έργα με ελληνικό χρώμα.

Η Φιλαρμονική Ορχήστρα Νέων (ΦΙΛΟΝ) έχει ιδρυθεί από τον συνθέτη Κωνσταντίνο Τσιλίδη και αποτελείται από εκλεκτούς νέους μουσικούς που οδηγούνται από την ανάγκη τους να εκφραστούν μέσα από την κλασική μουσική. Βιολιά, βιόλες, τσέλα, κοντραμπάσα, φλάουτα, κλαρινέτα, πίκολο, όμποε, φαγκότο,  κόρνα, τρομπέτες, τρομπόνια, ευφώνιο, αποτελούν την ψυχή και τη φωνή της ΦΙΛΟΝ.

Σολίστ στα φλάουτα:

  • Πρώτο φλάουτο: Βαμβάκου Δανάη
  • Δεύτερο φλάουτο: Παναγάκης Χρήστος

Σολίστ στα όμποε:

  • Πρώτο όμποε: Πανουσάκης Γιώργος
  • Δεύτερο όμποε: Παναγιωτόπουλος Διονύσης

Σολίστ στο τραγούδι:

  • Σοπράνο: Τσιλίδη Άννα
  • Μέτζο σοπράνο: Κοζατσόκ Αλίνα

Μουσική διεύθυνση: Τσιλίδης Γιώργος

Η συναυλία θα ξεκινήσει στις 9 το βράδυ και θα διεξαχθεί στο Θέατρο της Ρεματιάς υπάρχει δυνατότητα πρόσβασης με αυτοκίνητο για τα άτομα με κινητική αναπηρία καθώς και τουαλέτα ΑμεΑ.

Είσοδος ελεύθερη.

Αντί εισιτηρίου προαιρετική είναι η συνεισφορά σε τρόφιμα, φάρμακα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου, το Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης Χαλανδρίου και για τις δομές αλληλεγγύης στους πρόσφυγες.

Ευριπίδειο Θέατρο Ρεματιάς: πεζόδρομος Προφήτη Ηλία, Πολύδροσο Χαλανδρίου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet