Η Φιλαρμονική του Δήμου Χαλανδρίου… σηκώνει αυλαία στο Φεστιβάλ Ρεματιάς 2020 – Νύχτες Αλληλεγγύης
Μουσική-Χορός

Η Φιλαρμονική του Δήμου Χαλανδρίου… σηκώνει αυλαία στο Φεστιβάλ Ρεματιάς 2020 – Νύχτες Αλληλεγγύης

Με τη Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Χαλανδρίου να παρουσιάζει τραγούδια και ορχηστρικά κομμάτια του Μάνου Χατζιδάκι ανοίγει το Φεστιβάλ Ρεματιάς 2020 – Νύχτες Αλληλεγγύης, την Παρασκευή 17 Ιουλίου, στις 9 το βράδυ. Στη σκηνή του θεάτρου θα βρίσκεται δεκαμελές σύνολο της ορχήστρας προκειμένου να τηρηθούν οι προβλεπόμενες αποστάσεις μεταξύ των μουσικών, σύμφωνα με το πρωτόκολλο για τα μέτρα προστασίας από τον κορωνοϊό.

Στη μουσική παράσταση (Θ)έρως, υπό τη διεύθυνση του Κώστα Ιωαννίδη, παρουσιάζονται περισσότερο και λιγότερο δημοφιλή τραγούδια του σπουδαίου συνθέτη,  όπως «Κάθε κήπος», «Κεμάλ», «Τα παιδιά κάτω στον κάμπο», «Ποιος είναι τρελός από έρωτα», «Η μπαλάντα του Ούρι», «Έλα πάρε μου τη λύπη», σε ένα τρυφερό παιχνίδισμα του έρωτα και του θέρους, με ερμηνευτή τον Βασίλη Γισδάκη.

Ο Δήμος Χαλανδρίου καλεί τους θεατές να ακολουθήσουν τους καλλιτέχνες στην τήρηση των μέτρων προστασίας για την ασφάλεια όλων, κρατώντας απόσταση τριών μέτρων από τη σκηνή. Απόσταση δύο μέτρων ανάμεσά μας προβλέπεται και κατά την είσοδο μας στο θέατρο, ενώ θα πρέπει ο κάθε θεατής να κάθεται σε θέση που δεν φέρει απαγορευτική ένδειξη. Επίσης, ενθαρρύνεται θερμά η χρήση αντισηπτικών που υπάρχουν στο θέατρο, οι χώροι του οποίου απολυμαίνονται πριν από κάθε παράσταση.

Τέλος, υπενθυμίζεται ότι η είσοδος στο θέατρο γίνεται αποκλειστικά και μόνο με δελτίο εισόδου που προμηθευόμαστε ηλεκτρονικά από το viva.gr και το αφήνουμε στο ταμείο του θεάτρου.

Σημειώνεται ότι στο Θέατρο της Ρεματιάς υπάρχουν οριοθετημένες θέσεις για ανάπηρα και εμποδιζόμενα πρόσωπα, ύστερα από πρωτοβουλία της Κίνησης Αναπήρων Καλλιτεχνών, καθώς και τουαλέτα αναπήρων. Η πρόσβαση για άτομα με κινητικές βλάβες είναι δυνατή με αυτοκίνητο μέχρι το χώρο του θεάτρου όπου υπάρχουν δύο θέσεις στάθμευσης αναπηρικών οχημάτων.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet