Θεατρικό εργαστήρι και για τα παιδιά στο Χαλάνδρι
Πολιτισμός

Θεατρικό εργαστήρι και για τα παιδιά στο Χαλάνδρι

Το Θεατρικό Εργαστήρι Χαλανδρίου, μετά την 25ετή λειτουργία του για ερασιτέχνες ενηλίκους, ανοίγει τις πόρτες του και για τους μικρούς του φίλους που αγαπούν την τέχνη του θεάτρου και δημιουργεί παιδικό θεατρικό τμήμα.

Σε συνεργασία με την Αγνή Χιώτη και τον Σταμάτη Μπάκνη, προσκαλεί τα παιδιά να παίξουν με όλα τους τα εκφραστικά μέσα, για όλα όσα επιθυμούν και σκέφτονται. Το εργαστήρι απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας από 9 έως 14 ετών που θέλουν να κάνουν τα πρώτα τους βήματα στη σχέση τους με τη μαγικότερη όλων των τεχνών… το θέατρο.

Το ραντεβού είναι κάθε Κυριακή, από τις 16:00 μέχρι τις 18:00, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου Χαλανδρίου (Στρ. Αλεξάνδρου Παπάγου 7), για ένα δημιουργικό -γεμάτο φαντασία και παιχνίδι- εργαστήρι.

«Ρυθμός – Ενέργεια – Αμεσότητα – Αλήθεια. Όλα αυτά μέσα από αυτοσχεδιασμούς και παιχνίδια! Ανακαλύπτοντας τη διαδικασία της θεατρικής πράξης, οι μικροί μαθητές καλούνται να αφήσουν ελεύθερη τη φαντασία τους και να ακολουθήσουν τις δικές τους εσωτερικές επιθυμίες. Στόχος του εργαστηρίου: Να περάσουμε καλά «παίζοντας», όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Πληροφορίες: Facebook: Θεατρικό Εργαστήρι Χαλανδρίου

Email: [email protected]

Τηλέφωνο επικοινωνίας ή viber: 6944 308957, 6942 017276, 6906 566073

Κατά τη διάρκεια του εργαστηρίου θα τηρούνται όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προφύλαξης κατά της εξάπλωσης της COVID-19.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet