Με κεφάτο και δημιουργικό τρόπο έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του ο Σύλλογος «ΑΡΓΩ»
Κοινωνία

Με κεφάτο και δημιουργικό τρόπο έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του ο Σύλλογος «ΑΡΓΩ»

Μια όμορφη γιορτή, με πολύ μεγάλη επιτυχία, ήταν η εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου «ΑΡΓΩ» την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου. «Πλήθος φίλων και μελών του Συλλόγου κατέκλυσαν τους χώρους του Κέντρου Νεότητας Χαλανδρίου, όπου με κέφι και ενθουσιασμό συναντηθήκαμε για να ανταλλάξουμε ευχές για μια ακόμη πιο δημιουργική χρονιά» αναφέρουν οι διοργανωτές.

Μαζί τους ήταν εκπρόσωποι της Αυτοδιοίκησης, από το Χαλάνδρι και τους γειτονικούς Δήμους, εκπρόσωποι τοπικών φορέων, άνθρωποι του πνεύματος και της τέχνης.

Στην εκδήλωση τιμήθηκε η σκηνοθέτης των θεατρικών ομάδων του Συλλόγου «ΑΡΓΩ», Ιωάννα Μπακαλάκου, για την προσφορά της στον Σύλλογο.

Η γιορταστική βραδιά κράτησε έως αργά, με μουσική από το συγκρότημα «Trio Matzore», με την Ξένια Ροδοθεάτου στο τραγούδι, τον Αποστόλη Αρμάγο στην κιθάρα και τον Γιάννη Σταύρου στο μπουζούκι, πολύ κέφι και χορό από όλους τους παρευρισκόμενους!

Αναλυτικά, στην εορταστική εκδήλωση του Συλλόγου «ΑΡΓΩ» παραβρέθηκαν ο δήμαρχος Χαλανδρίου, Σίμος Ρούσσος, ο βουλευτής Βόρειου Τομέα Κώστας Ζαχαριάδης, ο πρόεδρος του ΣΒΑΠ και πρώην δήμαρχος Χαλανδρίου, Γιώργος Κουράσης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβούλιου Χαλανδρίου, Γεράσιμος Λυμπεράτος, ο Γιάννης Σταθόπουλος, πρώην δήμαρχος Αγίας Παρασκευής, ο αντιδήμαρχος Βριλησσίων Αλέξης Μαυραγάνης, η πρώην αντιπεριφερειάρχης Βόρειου Τομέα Σοφία Κορωναίου, ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος Χαλανδρίου για τον Πολιτισμό, Νίκος Πράσσος, ο δημοτικός σύμβουλος, επικεφαλής της παράταξης Ορίζοντες 2023, Μάνος Κρανίδης, η δημοτική σύμβουλος, επικεφαλής της παράταξης Λαϊκή Συσπείρωση, Λούλα Καρατζά, ο δημοτικός σύμβουλος, επικεφαλής της παράταξης Ενάντια, Σωτήρης Λαπιέρης, οι δημοτικοί σύμβουλοι, Κώστας Αγγελής, Γιάννης Αντωνιάδης, Ευγενία Κατούφα, Χρήστος Κιάκος, Θάνος Τσιαμπάς, ο Μάριος Παπακώστας, μέλος του Δ.Σ. του Πολιτιστικού Αθλητικού Οργανισμού Αγ. Παρασκευής, ενώ μήνυμα στην εκδήλωση έστειλε, λόγω απουσίας στο εξωτερικό, ο Γιώργος Θωμάς, δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής του συνδυασμού Χαλάνδρι η Πόλη μας.

Επίσης, παρόντες ήταν από την  Ένωσης Γονέων Χαλανδρίου ο πρόεδρος, Ανδρέας Οικονόμου και ο γραμματέας  Δημήτρης Βασιλάκης, καθώς επίσης η πρόεδρος του Συλλόγου Ρεματιάς, Μαρίνα Σμαραγδή, με την ταμία, Ρούλα Καϊμάκη και την προηγούμενη πρόεδρο Έφη Χαλάτση, καθώς και ο συνθέτης και τραγουδιστής Δημήτρης Κάσσαρης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet