Μια υπαίθρια έκθεση ζωγραφικής παρουσιάζεται στο Χαλάνδρι
Πολιτισμός

Μια υπαίθρια έκθεση ζωγραφικής παρουσιάζεται στο Χαλάνδρι

Μια υπαίθρια έκθεση ζωγραφικής θα παρουσιαστεί την Παρασκευή 4 και το Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2016, από τις 10:00 έως τις 17:00, στον πεζόδρομο Χαϊμαντά και Πλάτωνος στο Χαλάνδρι. Πρόκειται για έργα του καλλιτέχνη Serif Salabi που θα παρουσιαστούν υπό τον τίτλο «Stroller».

Η σειρά «Stroller» αναζητεί το κοινό της στην καρδιά του Χαλανδρίου, για δύο ημέρες. Με την πολύτιμη αρωγή του Δήμου Χαλανδρίου, θα παρουσιαστεί μέρος της σειράς σε ειδικά πάνελ που θα τοποθετηθούν στον πεζόδρομο.

Σουρεαλιστικά σχέδια, που καταφέρνουν και ακονίζουν το βλέμμα-ενίοτε γίνονται αξιολάτρευτα.

Τα τελευταία χρόνια αρκετά παραγωγικά του εικαστικού Serif Salabi, οδηγούν στη σειρά «Strolle» αποτυπώνοντας με μαύρο μελάνι μηνύματα προς κάθε ηλικία και κατεύθυνση. Το τελικό συναίσθημα αναδύεται σταδιακά…

Ο ίδιος ο καλλιτέχνης θα πει: «…λατρεύω την επικοινωνία της δουλειάς μου με το κοινό, όχι απαραίτητα το φιλότεχνο, μα με τους περαστικούς διαβάτες που θα καταφέρουν να σπάσουν το φράγμα των 8 δευτερολέπτων… καρφώνοντας το βλέμμα σε ένα θέμα.

»Με ενδιαφέρον να ακούσω τα σχόλια σας για τα σκίτσα της σειράς “Stroller”, εμπνευσμένη από εσένα, τον ήρωα της διπλανής πόρτας, από τα βιώματα, πριν αυτά γίνουν ιστορίες… από την ευχάριστη ρουτίνα της καθημερινότητας που μας ωριμάζει – μας αλλάζει…

»Αισθάνομαι όσο ποτέ άλλοτε πως η τέχνη του κάθε δημιουργού είναι το παράθυρο απόδρασης, διαφυγής (όχι μόνο του ιδίου) το οποίο δεν περιορίζεται από τις αποτυχίες μας ή τις ενδεχομένως ανεπάρκειές μας, δεν περιορίζεται από κανέναν φόβο. Είναι κατασκευασμένο από ασύμφωνα κομμάτια του εαυτού μας που αρμονικά μας δεικνύει…».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet