Οι BitterSweet ροκάρουν στο Θέατρο Ρεματιάς Χαλανδρίου
Πολιτισμός

Οι BitterSweet ροκάρουν στο Θέατρο Ρεματιάς Χαλανδρίου

Συναυλία Rock & Pop μουσικής με το γκρουπ «The BitterSweet» θα παρουσιαστεί τη Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2015, στις 20:30, στο Ευριπίδειο Θέατρο Ρεματιάς Χαλανδρίου, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Ρεματιάς.

Συμμετέχουν οι «I SAW 43 SUNSETS».

The BitterSweet

Το αθηναϊκό pop/rock group The BitterSweet δημιουργήθηκε το 2007 στην Αθήνα από τον Νικόλα Αλαβάνο, ο οποίος υπογράφει τους στίχους και τη μουσική. Ύστερα από διάφορες ανακατατάξεις και αλλαγές μελών, το σχήμα αποκρυσταλώθηκε με την τωρινή του σύνθεση μέσα στο 2015.

Tα μέλη των The Bitter Sweet είναι:

Νικόλας Αλαβάνος – φωνητικά, κιθάρα, στίχοι, μουσική.
Δημήτρης Ρίγκος – ντραμς, παραγωγή.
Αντώνης Γκούφας – κιθάρες.
Κώστας Κοντονίκας – μπάσο.
Κώστας Μέξης – πλήκτρα.

Tον Ιούλιο του 2012 κυκλοφόρησαν το ντεμπούτο άλμπουμ τους «Dancing In The Zoo» (διανομή Μίνος – ΕΜΙ), το οποίο καλωσορίστηκε με θερμότατες κριτικές από ένα μεγάλο μέρος του τύπου.

Με άξονα τη βρετανική ψυχεδέλεια και με βασικές επιρροές από τη βρετανική σκηνή των 60΄s αλλά και 90΄s, τα 12 κομμάτια του άλμπουμ, ξεδιπλώνουν μία μουσική κόντρα ανάμεσα στην κλασικίζουσα σκεπτόμενη ροκ, τη τζαζ ροκ, τη νεανική τρέλα-αδρεναλίνη του ξέφρενου ροκ εν ρολ, του ψυχεδελικού ροκ, αλλά και την «απλή» ποπ τραγουδοποιία. Bασικές επιρροές πίσω από τον ήχο του ντεμπούτου οι Beatles, οι Beach Boys, οι Pink Floyd, οι Roxy Music, ο David Bowie και ο Nick Cave.

Στόχος των The BitterSweet είναι η διαρκής μουσική αναζήτηση με άξονα την αμερικάνικη και βρετανική ψυχεδέλεια και την ποιοτική ποπ-ροκ, όπως αυτή διαμορφώθηκε μεταξύ 60΄s και 90΄s. Οι περισσότεροι κριτικοί αποκαλούν τους The Bitter Sweet ένα indie psychedelic pop group.

Έχουν εμφανιστεί σε συναυλίες και φεστιβάλ ανά την Ελλάδα (Άστρος, Έβρος, Καστοριά, Πάτρα, Τήνος, μεταξύ άλλων), με αποκορύφωμα την καλοκαιρινή τους συμμετοχή στο διεθνούς εμβέλειας Ejekt Festival τον Ιούλιο του 2013 όπου άνοιξαν για τους Pet Shop Boys και η συμμετοχή τους στο Φεστιβάλ Άρδα 2014 ως μοναδικοί εκπρόσωποι της εναλλακτικής ροκ σκηνής μέσα σε γνωστά ονόματα του ποπ/ρέγκε ελληνικού μουσικού κόσμου.

Αυτή τη στιγμή βρίσκονται στο στούντιο ολοκληρώνοντας τη μίξη στο δεύτερο lp τους με τίτλο «The Age Of New Delirium», που θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2015. Με νέα σύνθεση, παρουσίασαν το νέο lp σε αρκετές συναυλίες στην Αθήνα και στην επαρχία, με αποκορύφωμα την εμφάνισή τους στο Φεστιβαλ του Άρδα στον Έβρο το καλοκαίρι στις 23 Ιουλίου δίπλα στους Locomondo. Όλη τη σεζόν 2014/15 προωθούν το νέο lp με συναυλίες στην Αττική και στην επαρχία.

Επικοινωνία με τους The BitterSweet:

Τηλ. 6944 671929 Nicholas Alavanos
E-mail: [email protected]
E-mail: [email protected]

Που τους βρίσκετε…

www.facebook.com/thebittersweetgr
www.youtube.com/thebittersweetgr
www.dailymotion.com/thebittersweetgr
www.soundcloud.com/thebittersweetgr
www.jumpingfish.gr/thebittersweetgr
www.myspace.com/thebittersweetgr

I SAW 43 SUNSETS

Οι I Saw 43 Sunsets είναι ένα συγκρότημα εναλλακτικού ροκ από την Αθήνα. Ιδρύθηκαν το 2009 και κυκλοφόρησαν το promo ep τους τον Μάρτιο του 2011. Κατόπιν ηχογράφησαν ακουστικές εκτελέσεις του Nightcall των Kavinsky και του Under Your Spell των Desire από την ταινία Drive, με τις οποίες κέρδισαν τη διεθνή αναγνώριση. Το 2014 κυκλοφόρησαν το πρώτο τους video clip με τον τίτλο «I Am The Rain». Το 2015 κυκλοφόρησαν το πρώτο τους lp «Now We Are Infinite», το οποίο είναι δικιά τους παραγωγή.

Τα μέλη των I Saw 43 Sunsets είναι τα εξής:

Δημητρόπουλος Σπύρος – φωνητικά.
Αναλυτής Διονύσιος – ηλεκτρική κιθάρα, πλήκτρα, backing vocals.
Τσιχλάκης Ορέστης – τρομπέτα.
Πιλαφτσής Μέμος – μπάσο.
Πατλαμαζόγλου Στράτος – τύμπανα.
Ζαχαρόπουλος Γιάννης – ακουστική και ηλεκτρική κιθάρα.

Ώρα έναρξης: 20:30

Είσοδος ελεύθερη.

Δείτε το πρόγραμμα του Φεστιβάλ Ρεματιάς.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet