Ομάδα φύλαξης της Ρεματιάς θα συστήσει ο Σύνδεσμος «Ρίζες»
Πολιτισμός

Ομάδα φύλαξης της Ρεματιάς θα συστήσει ο Σύνδεσμος «Ρίζες»

Εθελοντική ομάδα φύλαξης της Ρεματιάς Χαλανδρίου πρόκειται να συστήσει ο Σύνδεσμος Μικρασιατών Κωνσταντινουπολιτών Χαλανδρίου «Ρίζες», ενώ παράλληλα θα εισφέρει μέρος από τα έσοδα του ανταμώματος που διοργανώνει στον Δήμο Χαλανδρίου για την αποκατάσταση του Θεάτρου Ρεματιάς.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του Συνδέσμου:

Το Θέατρο Ρεματιάς Χαλανδρίου κάηκε!!! Δυστυχώς αυτό το μοναδικό στολίδι του Δήμου μας, κάποιοι απάνθρωποι μετά από εμπρησμό, άφησαν τις στάχτες του… Το μόνο παρήγορο είναι πως δεν εκάψαν το Δάσος μας!!!

Αυτό το υπέροχο Θέατρο… Μέσα στο καταπράσινο της Ρεματιάς, ήταν μια όαση του πολιτισμού μας. Κάποιοι δεν το θελαν αυτό, δεν τους άρεσε. Και ήθελαν να πάψει να λειτουργεί!!

ΌΜΩΣ, δεν δολοφονείται έτσι ο πολιτισμός… Το μόνο που καταφέρατε είναι να κάνετε ΜΙΑ γροθιά… πολιτιστικούς συλλόγους, δημοτικές παρατάξεις, σχολεία, μαθητές και απλούς πολίτες του Δήμου Χαλανδρίου. Με ένα κοινό σκοπό. Να το ξαναφτιάξουμε ακόμα πιο ωραίο. Όπως αρμόζει στην πόλη μας… Θα το σεβόμαστε και θα το προσέχουμε από το πρωί ως το βράδυ!!!

Μετά από απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου μας θα φτιαχτεί Ομάδα Εθελοντικής Φύλαξης της Ρεματιάς Χαλανδρίου για τη θερινή περίοδο. Θα είμαστε σε συνεργασία με την Εθελοντική Ομάδα του Δήμου, Πολιτιστικούς Συλλόγους και υπόλοιπους φορείς.

Μέρος των εσόδων του Συλλόγου μας από το αντάμωμα θα δοθούν στον Δήμο μας για την αγορά δένδρων, ώστε να αποκατασταθεί ο καμένος χώρος του θεάτρου μας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet