Πανεπιστημιακό… «Πολύ κακό για το τίποτα» στο Φεστιβάλ Ρεματιάς Χαλανδρίου στις 19/9
Πολιτισμός

Πανεπιστημιακό… «Πολύ κακό για το τίποτα» στο Φεστιβάλ Ρεματιάς Χαλανδρίου στις 19/9

Τη θεατρική παράσταση «Πολύ κακό για το τίποτα» του Ουίλιαμ Σαίξπηρ από τη θεατρική ομάδα του Πανεπιστημίου Αττικής «Το τρίτο κουδούνι» φιλοξενεί το Φεστιβάλ Ρεματιάς Χαλανδρίου 2023 – Νύχτες Αλληλεγγύης την Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η ομάδα «Το τρίτο κουδούνι» δημιουργήθηκε το 2004 μετά από παρότρυνση του τότε προέδρου του ΤΕΙ Αθήνας Γιώργου Καλκάνη. Με τη συμπαράσταση των διοικήσεων του ιδρύματος, από τότε μέχρι σήμερα έχει ανεβάσει δεκάδες έργα από το κλασικό και σύγχρονο ρεπερτόριο. Έχει λάβει μέρος σε διεθνείς πανεπιστημιάδες και φεστιβάλ ενώ έχει συμμετάσχει σε πολιτιστικές δράσεις πολλών δήμων εντός και εκτός Αττικής και συστηματικά στον Πολιτιστικό Σεπτέμβρη του Δήμου Αιγάλεω από το 2005 έως σήμερα.

Το έργο είναι γραμμένο το 1598 από το νεαρό τότε Σαίξπηρ και εκτυλίσσεται στην αναγεννησιακή Σικελία. Δύο νέες κοπέλες, η μία στον αγώνα για τον εκλεκτό της καρδιάς της, η άλλη δηλωμένη κατά του έγγαμου βίου. Δυο νέοι άνδρες που μόλις επέστρεψαν από τον πόλεμο, ο ένας αναζητώντας τον έρωτα, ο άλλος ορκισμένος εργένης. Ένας χορός με μάσκες και αμέτρητες παρεξηγήσεις, με αποτέλεσμα όλο αυτό να αποδειχθεί ότι δεν ήταν παρά… «πολύ κακό για το τίποτα».

Η παράσταση θα δοθεί στο Ευριπίδειο Θέατρο Ρεματιάς με ώρα έναρξης τις 9 μ.μ. Η είσοδος είναι ελεύθερη. Υπενθυμίζεται ότι στις παραστάσεις με ελεύθερη είσοδο μπορεί να γίνει προαιρετική συνεισφορά σε τρόφιμα, φάρμακα, σχολικά και άλλα είδη πρώτης ανάγκης για τους πλημμυροπαθείς, τους πρόσφυγες και τις κοινωνικές δομές της πόλης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet