Πρόσκληση από τον Σύλλογο Χαλανδρίου «Αργώ» σε ένα συναρπαστικό ταξίδι μουσικής
Πολιτισμός

Πρόσκληση από τον Σύλλογο Χαλανδρίου «Αργώ» σε ένα συναρπαστικό ταξίδι μουσικής

Το Σάββατο 8 Απριλίου, στις 8.00 μ.μ., ο Επιστημονικός – Πολιτιστικός Σύλλογος Χαλανδρίου «Αργώ» μάς προσκαλεί σε ένα συναρπαστικό μουσικό ταξίδι με την υπέροχη μουσική του Αποστόλη Αρμάγου, στο Αετοπούλειο Πολιτιστικό Κέντρο (Φιλικής Εταιρίας 11, στο Χαλάνδρι).

Ο αγαπημένος και ταλαντούχος μουσικοσυνθέτης θα μας παρουσιάσει στο πιάνο αυτοσχεδιαστικά κομμάτια από τα τέσσερα ορχηστρικά άλμπουμ του («The Lonely Piano», «Promises», «Gratitude», «7 Τimes in America»), καθώς και τις ψηφιακές του κυκλοφορίες, και μέσα από μια αντιπροσωπευτική εικόνα για τη μουσική του.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη και το πρόγραμμα θα διαρκέσει περίπου 50 λεπτά.

Ποιος είναι ο Αποστόλης Αρμάγος (Armagos)

Γεννήθηκε στην Αθήνα. Απόφοιτος του Τμήματος Μουσικών Σπουδών της Αθήνας, σπούδασε πιάνο και Ανώτερα Θεωρητικά με καθηγητή τον Μάκη Πάλακα και κιθάρα με τους Γιάννη Ράπτη και Θοδωρή Ζήρα.

Έχει κυκλοφορήσει τέσσερα άλμπουμ με τραγούδια («Το η του ήλιου», «Απόσχιση», «Άγνωστη Πορεία», «Στην Άλλη Όχθη») που ερμηνεύουν οι Ξένια Ροδοθεάτου, Νίκος Βενετάκης και Άννα Λινάρδου και τέσσερα ορχηστρικά άλμπουμ («The Lonely Piano», «Promises», «Gratitude», «7 Τimes in America»).

Έχει γράψει μουσική για θέατρο και τη σύγχρονη όπερα «Η Ντροπή του Κύκλωπα» σε λιμπρέτο του Γιάννη Φίλια.

Τον Ιανουάριο του 2022 παρουσίασε την οπτικοακουστική του εγκατάσταση (installation) με τίτλο «Ο Γαλαζογένης» στον χώρο του Πολιτιστικού και Επιστημονικού Συλλόγου «Αργώ» στο Χαλάνδρι.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet