«Ρωμαίος & Ιουλιέτα για 2» στο Θέατρο Ρεματιάς Χαλανδρίου
Πολιτισμός

«Ρωμαίος & Ιουλιέτα για 2» στο Θέατρο Ρεματιάς Χαλανδρίου

Η θεατρική παράσταση «Ρωμαίος & Ιουλιέτα για 2» παρουσιάζεται στο Θέατρο Ρεματιάς Χαλανδρίου το Σάββατο 29 Ιουλίου, στις 21:15, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Ρεματιάς 2017 – «Νύχτες Αλληλεγγύης» που διοργανώνει ο Δήμος Χαλανδρίου.

Η μεγάλη θεατρική επιτυχία «Ρωμαίος και Ιουλιέτα για 2», διασκευή του ομώνυμου έργου του William Shakespeare από την Ομάδα Θεάτρου «ΙΔΕΑ» μετά από τέσσερις εξαιρετικά επιτυχημένες θεατρικές σεζόν σε Ελλάδα και εξωτερικό, θα παρουσιαστεί και το καλοκαίρι, για λίγες παραστάσεις, σε επιλεγμένα Φεστιβάλ Δήμων της Περιφέρειας και της Αττικής.

Η παράσταση έχει τιμηθεί με δύο βραβεία από το Θεατρικό Οργανισμό Κύπρου (ΘΟΚ) και κέρδισε το 1ο Βραβείο στο Διεθνές Festival de Teatro Clásico de Almagro της Ισπανίας. Συμμετείχε επίσης στο 1ο Διεθνές Φεστιβάλ Σαίξπηρ στη Σερβία, στο Φεστιβάλ Folia ΄16, στην Πορτογαλία, στο Festival de Teatro Clasico MX στο Μεξικό, καθώς και στο Φεστιβάλ Ελληνικού Θεάτρου στη Ζυρίχη της Ελβετίαςκαι φέτος στο Teatro Circo στη Braga (Πορτογαλία).

Απίστευτο χιούμορ και κορυφαίες δραματικές στιγμές σε ένα τρελό παιχνίδι παρενδυσίας και μεταμορφώσεων, σε μια θεατρική περιπέτεια που ισορροπεί ανάμεσα στον εμφύλιο σπαραγμό και το ξύπνημα του έρωτα.

Μια σπαζοκεφαλιά υποκριτικής, ένα θεατρικό παζλ από ποικίλα θεατρικά είδη και ύφη, ένας αγώνας να δοθεί στο ακέραιο η ουσία του έργου του Σαίξπηρ. Με όπλο την αθωότητα και την υψηλή σωματική τους ενέργεια οι δύο νεαροί performers, ο Κωνσταντίνος Μπιμπής (Βραβείο Χορν 2017) και η Αθηνά Μουστάκα, ρίχνονται στην αρένα της σκηνής για να ανακαλύψουν από την αρχή τον πιο βαθύ, τον πιο παράλογο, τον πιο ακραίο, τον πιο θνησιγενή, τον πιο ποιητικά γελοίο έρωτα όλων των εποχών.

Στην παράσταση συμμετέχει και ο Κώστας Γάκης (Βραβείο Χορν 2006), παίζοντας πιάνο, κιθάρα, κρουστά, αλλά και «παρεμβαίνοντας» σε κρίσιμες στιγμές του έργου.

Εισιτήρια:

  • Προπώληση από Viva.gr & Ticket 365.gr: 10 ευρώ
  • Τιμές εισιτηρίων ημέρα παράστασης: Γενική είσοδος: 15 ευρώ, Μειωμένο: 12 ευρώ (ισχύει για φοιτητές και ανέργους).

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet