Στ. Γκάκας: Πολύ δύσκολο να διεξαχθεί το Φεστιβάλ Ρεματιάς
Πολιτισμός

Στ. Γκάκας: Πολύ δύσκολο να διεξαχθεί το Φεστιβάλ Ρεματιάς

Την εκτίμηση ότι το «αγαπημένο Φεστιβάλ Ρεματιάς» είναι πολύ δύσκολο να διεξαχθεί, διότι είναι σχεδόν αδύνατο να ελεγχθεί ο χώρος, διατύπωσε ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού του Δήμου, Σέργιος Γκάκας, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο» και στην εκπομπή της δημοσιογράφου Ευγενίας Λουπάκη.

Υποστήριξε ωστόσο ότι αναζητούνται τρόποι και ιδέες, σε συνεργασία με τους καλλιτέχνες και ιδιαίτερα τους νέους καλλιτέχνες, που πραγματοποιούσαν το δικό τους Φεστιβάλ, το Our Festival, εντός του Φεστιβάλ Ρεματιάς.

«Εμείς πιστεύουμε ότι η απόλαυση της Τέχνης είναι δικαίωμα, το οποίο αυτή τη στιγμή αφαιρείται και δεν ευθύνεται μόνο η πανδημία και “σπάμε το κεφάλι μας” να βρούμε τρόπους για δράσεις πολιτισμού, παρά την ασάφεια των κυβερνητικών εξαγγελιών», τόνισε ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού του Χαλανδρίου.

Απογοήτευση για τη μικροπολιτική εκμετάλλευση

Ο ίδιος δήλωσε «βαθύτατα απογοητευμένος από τη μικροπολιτική εκμετάλλευση εκ μέρους της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου», των ανακοινώσεων του κ. Χαρδαλιά για τα κρούσματα του κορωνοϊού στους Δήμους της Αττικής, όπου το Χαλάνδρι εμφανίστηκε τρίτο.

«Επιχείρησαν να ενοχοποιήσουν τη δημοτική αρχή, επιμένουν να στοχοποιούν τους Ρομά, ενώ ήξεραν πολύ καλά ότι στον καταυλισμό δε υπήρξε ούτε ένα κρούσμα. Ενώ ήξεραν ότι τα κρούσματα σημειώθηκαν στο ΙΚΑ Χαλανδρίου, στο Α.Τ. Χαλανδρίου και σε ένα πάρτι που έγινε σε γνωστό κτήμα της περιοχής. Ενώ ήξεραν ότι από τους πρώτους Δήμους που πήραν δραστικά μέτρα ήταν ο Δήμος μας», είπε ο κ. Γκάκας.

Πιθανόν, βέβαια, κατέληξε ο αντιδήμαρχος, «οι επιθέσεις να συνδέονται και με το γεγονός ότι μπήκαν οι μπουλντόζες για το δημαρχιακό μέγαρο, το οποίο θα αποκτήσει επιτέλους η πόλη μετά από 25 χρόνια. Ένα όνειρο δεκαετιών, που ξεκίνησε από την περίοδο της δημαρχίας Παττακού και το υλοποιούμε εμείς, σε πείσμα και της πανδημίας και των όποιων επιθέσεων, διότι δεν είμαστε επαγγελματίες της πολιτικής, αγαπάμε το Χαλάνδρι και την ομορφιά».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet