Ταξίδι ως το… φεγγάρι στη Ρεματιά Χαλανδρίου
Πολιτισμός

Ταξίδι ως το… φεγγάρι στη Ρεματιά Χαλανδρίου

Μια μουσική παράσταση με «καλοκαιρινό» κέφι φιλοξενεί το Σάββατο 15 Ιουλίου το Φεστιβάλ Ρεματιάς 2017 – «Νύχτες Αλληλεγγύης». Μια performer, με χαρακτηριστική φωνή και αξιοσημείωτη ζωντάνια, προσκαλεί το κοινό σε ένα διαδραστικό live με γνωστές επιτυχίες και υπόσχεται ότι θα μας… απογειώσει για να ταξιδέψουμε με μουσικές από τη Νέα Υόρκη έως την Ελλάδα και να… πετάξουμε έως το φεγγάρι.

Tereza & Quartet

Η δίωρη παράσταση «Fly me to the moon» από τους Tereza & Quartet Live περιλαμβάνει γνωστά τραγούδια ξένα και ελληνικά σε αυθεντικές και διασκευασμένες εκδοχές με διάθεση jazz, swing, rock n roll, bossa nova, mambo.

Ερμηνεύουν οι:

Πιάνο: Χ. Μπότσης
Μπάσο: M. Kasardjian
Drums: Θ. Χριστοδούλου
Κιθάρα: Ν. Κίσσωνας

Η συναυλία θα ξεκινήσει στις 9 το βράδυ και η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό. Αντί εισιτηρίου ο διοργανωτής Δήμος Χαλανδρίου ζητεί την προαιρετική συνεισφορά των πολιτών σε τρόφιμα, φάρμακα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου, το Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης Χαλανδρίου και για τις δομές αλληλεγγύης στους πρόσφυγες. Μάλιστα, ο Δήμος τονίζει ότι «το Φεστιβάλ Ρεματιάς προσφέρει την τέχνη, εμείς την αλληλεγγύη. Προσφέρουμε τρόφιμα, φάρμακα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης για την επιβίωση των συνανθρώπων μας που πλήττονται από την κρίση».

Σημειώνεται ότι στο Ευριπίδειο Θέατρο Ρεματιάς Χαλανδρίου (πεζόδρομος Προφήτη Ηλία, Πολύδροσο Χαλανδρίου) υπάρχει δυνατότητα πρόσβασης με αυτοκίνητο για τα άτομα με κινητική αναπηρία, καθώς και τουαλέτα ΑμεΑ.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet