Το Θέατρο Ρεματιάς φιλοξενεί το 1ο Hidrant Festival
Πολιτισμός

Το Θέατρο Ρεματιάς φιλοξενεί το 1ο Hidrant Festival

Τo πρωτοποριακό πρόγραμμα του Δήμου Χαλανδρίου UIA Cultural Hidrant για την αναβίωση του Αδριάνειου Υδραγωγείου ως κορυφαίο πολιτιστικό γεγονός για τον πόλη -και όχι μόνο- παρουσιάζει το Φεστιβάλ Ρεματιάς 2021 – Νύχτες Αλληλεγγύης, φιλοξενώντας το 1ο Hidrant Festival, όπως ενημερώνει η δημοτική αρχή.

Κατά τη διάρκειά του, θα παρουσιαστούν ποικίλες καλλιτεχνικές εκδηλώσεις και δράσεις για την ανάδειξη της επανένταξης του μνημείου στην κοινωνική αλληλεπίδραση και την πολιτιστική ζωή. Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων ξεκινά την Παρασκευή 2 Ιουλίου στο θέατρο της Ρεματιάς με την παρουσίαση και την πρωτότυπη μουσικοθεατρική παράσταση «Νερό – Νεράκι/Μια γουλιά ακόμα» από το συγκρότημα «Αλληλέγγυες Νότες», καθώς και τα εγκαίνια της εικαστικής έκθεσης «Party Project» στην περιοχή του Συνοικισμού Χαλανδρίου.

Απαραίτητη η κράτηση θέσεων με email στο email: [email protected] ή τηλεφωνικά στoν αριθμό: 69 85069300 (μέγιστος αριθμός 80 άτομα).

Η διοίκηση του Δήμου σημειώνει ότι στο Θέατρο της Ρεματιάς υπάρχουν οριοθετημένες θέσεις για ανάπηρα και εμποδιζόμενα πρόσωπα, ύστερα από πρωτοβουλία της Κίνησης Αναπήρων Καλλιτεχνών, καθώς και τουαλέτα αναπήρων. Η πρόσβαση για άτομα με κινητικές βλάβες είναι δυνατή με αυτοκίνητο μέχρι τον χώρο του θεάτρου όπου υπάρχουν δύο θέσεις στάθμευσης αναπηρικών οχημάτων.

Ελεύθερη είσοδος μόνο με δελτίο εισόδου από το viva.gr.

Αντί εισιτηρίου στις παραστάσεις με ελεύθερη είσοδο προαιρετική συνεισφορά σε τρόφιμα, φάρμακα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης για το Ταμείο Αλληλοβοήθειας του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών (ΤΑΣΕΗ).

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet