Video

Το Φεστιβάλ Ρεματιάς… ανάσα στην κρίση των ημερών-VIDEO

Στον χώρο του φιλόξενου καφέ «Θίασος», στο Χαλάνδρι, παρουσιάστηκε την Τετάρτη 11 Ιουνίου 2014 το πολιτιστικό πρόγραμμα του Φεστιβάλ Ρεματιάς 2014. Το Φεστιβάλ, που διοργανώνεται από τη Διεύθυνση Πολιτισμού & Αετοπούλειου Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου Χαλανδρίου, ξεκινά την Τρίτη 1η Ιουλίου με τη συναυλία του Λουδοβίκου των Ανωγείων «Πίσω από τα καλάμια» κι ολοκληρώνεται τη Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου με τη συναυλία «Αφιέρωμα στον συνθέτη και στιχουργό Κώστα Βίρβο», από τη Δημοτική Φιλαρμονική.

Στη συνέντευξη Τύπου της Τετάρτης μίλησαν για το πρόγραμμα η διευθύντρια του Πολιτισκού Ξένια Δεληγιάννη, ο δήμαρχος Χαλανδρίου Γιώργος Κουράσης, ο υπεύθυνος Πολιτισμού του Δήμου Κώστας Αγγελής και ο προϊστάμενος Πολιτισμού Αλέκος Βαρβέρης.

Από όλες τις πλευρές τονίστηκε η πολύ καλή δουλειά των συντελεστών του Φεστιβάλ, οι οποίοι προσπάθησαν, με ελάχιστο κόστος, αλλά περίσσεια διάθεση, να μετατρέψουν για άλλη μια χρονιά το Ευριπίδειο Θέατρο Ρεματιάς σε πολιτιστικό πόλο έλξης για το Χαλάνδρι και όχι μόνο…

Το πρόγραμμα του Φεστιβάλ Ρεματιάς 2014

Ζητούμε συγνώμη για την ποιότητα του ήχου, αλλά η συνέντευξη δόθηκε σε εξωτερικό χώρο, χωρίς μικρόφωνα και με τη… συμβολή του θορύβου της καθημερινότητας στην πόλη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet