Τροποποιείται το πρόγραμμα του Our Festival 4
Πολιτισμός

Τροποποιείται το πρόγραμμα του Our Festival 4

Τροποποιείται το πρόγραμμα εκδηλώσεων του Our Festival 4, του «μικρότερου» φεστιβάλ που διεξάγεται στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Ρεματιάς 2018 – Νύχτες Αλληλεγγύης.

Συγκεκριμένα, λόγω αυξημένης πιθανότητας βροχής για την Παρασκευή 27 Ιουλίου 2018, η διοργανωτική ομάδα του Our Festival 4 ανακοίνωσε την αλλαγή του τόπου διεξαγωγής του εργαστηρίου για παιδιά «Οι αρχαιολόγοι του μέλλοντος» και της παιδικής παράστασης «Ο Γαιγλάρος».

Οι δύο αυτές δράσεις θα πραγματοποιηθούν τις ίδιες ώρες με αυτές που έχουν ανακοινωθεί (17:30 και 20:00 αντίστοιχα) στο Κέντρο Νεότητας του Δήμου Χαλανδρίου (Αντιγόνης και Δαναΐδων).

Επίσης, η δράση «V Concert» μεταφέρεται από την Παρασκευή 27 Ιουλίου 2018 την Τετάρτη 1η Αυγούστου, στις 22:45, στο Θέατρο της Ρεματιάς (πεζόδρομος Προφήτη Ηλία, Πολύδροσο Χαλανδρίου.

Οι δράσεις «Delenta est» και «Σύγνεφο με παντελόνια» που ήταν προγραμματισμένες για την Παρασκευή 27 Ιουλίου 2018 ακυρώνονται και, όπως ενημερώνουν οι διοργανωτές, ενδέχεται να παρουσιαστούν σε δεύτερο χρόνο στο Φεστιβάλ Ρεματιάς.

Τη διοργάνωση του «Our Festival 4 – Συνάντηση αλληλέγγυων καλλιτεχνών» έχει αναλάβει η Ομάδα Συλλογικού Πολιτισμού «Εμείς», ενώ το Φεστιβάλ Ρεματιάς 2018 – Νύχτες Αλληλεγγύης διοργανώνει ο Δήμος Χαλανδρίου.

Οι ενδιαφερόμενοι για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να αποστέλλουν μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση: [email protected].

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet