Υπέροχες βραδιές στο Θέατρο Ρεματιάς από φορείς του Χαλανδρίου
Πολιτισμός

Υπέροχες βραδιές στο Θέατρο Ρεματιάς από φορείς του Χαλανδρίου

Τρεις από τους πιο σημαντικούς φορείς της πόλης του Χαλανδρίου παρουσίασαν στο Θέατρο Ρεματιάς τρεις υπέροχες θεατρικές παραστάσεις, με ελεύθερη είσοδο, οι οποίες εντυπωσίασαν και καταχειροκροτήθηκαν από το κοινό που γέμισε το θέατρο.

Οι παραστάσεις παρουσιάστηκαν στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Ρεματιάς 2019 – Νύχτες Αλληλεγγύης.

Συγκεκριμένα, ο Σύνδεσμος για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη των Πόλεων, στο πλαίσιο του Διαδημοτικού Πολιτιστικού Προγράμματος «Εν Άστει» που διοργανώνει σε συνεργασία με τους Δήμους – μέλη του, παρουσίασε με μεγάλη επιτυχία  σε συνεργασία με τον Δήμο Χαλανδρίου, τη θεατρική παράσταση «Η Ευθαλία του Γαλατά», του Θωμά Κοροβίνη, μια παράσταση βασισμένη στη νουβέλα «Φαχισέ Τσίκα», με τη Νικολέττα Βλαβιανού, σε σκηνοθεσία Ρέινας Εσκενάζυ. Η ηθοποιός έδωσε ρεσιτάλ ερμηνείας και αποθεώθηκε από το κοινό.

Την Παρασκευή 5 Ιουλίου όσοι βρέθηκαν στη Ρεματιά απόλαυσαν την «Κωμωδία του αυτόχειρα» του Νικολάι Έρντμαν από τη Θεατρική Ομάδα του Δήμου Χαλανδρίου. Η σκηνοθεσία της Στέφης Θεοδότου, αλλά και οι  ερασιτέχνες ηθοποιοί της εντυπωσίασαν το κοινό.

Μια ιδιαίτερη παράσταση απόλαυσαν και όσοι βρέθηκαν το Σάββατο 6 Ιουλίου στο θέατρο. «Ο Δράκος», του Ευγένιου Σβαρτς παρουσιάστηκε από τη Θεατρική Ομάδα του Πολιτιστικού – Επιστημονικού Συλλόγου Χαλανδρίου «Αργώ» .

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet