«Φαίδρα Καλυπτόμενη» στο Φεστιβάλ Ρεματιάς 2021 – Εξαντλήθηκαν τα δελτία εισόδου
Πολιτισμός

«Φαίδρα Καλυπτόμενη» στο Φεστιβάλ Ρεματιάς 2021 – Εξαντλήθηκαν τα δελτία εισόδου

Τα δελτία εισόδου μέσω του viva.gr εξαντλήθηκαν ήδη για  την παράσταση «Φαίδρα Καλυπτόμενη» που παρουσιάζεται στις 7 Ιουλίου στο Φεστιβάλ Ρεματιάς 2021-Νύχτες Αλληλεγγύης.

Πρόκειται για μια παράσταση-σκηνική́ σύνθεση από τα κορυφαία κείμενα της αρχαίας ελληνικής και λατινικής γραμματείας «Ιππόλυτος» του Ευριπίδη και «Φαίδρα» του Ρακίνα, στη μετάφραση του Στρατή Πασχάλη.

Τον μύθο της φλεγόμενης από έρωτα Φαίδρας αφηγούνται επί σκηνής η Σαβίνα Γιαννάτου στον ρόλο της θεάς Αφροδίτης, η Μίνα Αδαμάκη στον ρόλο της Τροφού, καθώς και η Ραφίκα Σαουίς, στον ρόλο της Φαίδρας. Μαζί τους ο Σπύρος Περδίου στον ρόλο του Θησέα και ο Δημήτρης Τσίκλης, στον ρόλο του Ιππόλυτου. Τη σκηνοθεσία της παράστασης υπογράφει ο Μάνος Καρατζογιάννης. Η μουσική είναι του Δημήτρη Μαραμή.

Η δημοτική αρχή σημειώνει ότι στο Θέατρο της Ρεματιάς υπάρχουν οριοθετημένες θέσεις για ανάπηρα και εμποδιζόμενα πρόσωπα, ύστερα από πρωτοβουλία της Κίνησης Αναπήρων Καλλιτεχνών, καθώς και τουαλέτα αναπήρων. Η πρόσβαση για άτομα με κινητικές βλάβες είναι δυνατή με αυτοκίνητο μέχρι τον χώρο του θεάτρου όπου υπάρχουν δύο θέσεις στάθμευσης αναπηρικών οχημάτων.

Ώρα έναρξης: 21:00.

Αντί εισιτηρίου, στις παραστάσεις με ελεύθερη είσοδο, υπάρχει προαιρετική συνεισφορά σε τρόφιμα, φάρμακα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης για το Ταμείο Αλληλοβοήθειας του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών (ΤΑΣΕΗ).

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet