Χαλάνδρι: Έλαμψε το κτήριο Νόμπελ με τα έργα του σπουδαίου φωτογράφου Τάσου Βρεττού
Πολιτισμός

Χαλάνδρι: Έλαμψε το κτήριο Νόμπελ με τα έργα του σπουδαίου φωτογράφου Τάσου Βρεττού


Το κτήριο Νόμπελ, στο Χαλάνδρι, μεταμορφώθηκε το βράδυ της Παρασκευής 4 Νοεμβρίου, στα εγκαίνια της εξαίρετης έκθεσης του Τάσου Βρεττού, στο Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού, «που η σημερινή διοίκηση του Δήμου οραματίστηκε ότι αξίζει στην πόλη του Χαλανδρίου», όπως αναφέρει η δημοτική αρχή.

«Το Αίνιγμα του Δάσους» του διεθνώς αναγνωρισμένου Τάσου Βρεττού αποκάλυψε μέσα από τις φωτογραφίες του δημιουργού, αλλά και το οπτικοακουστικό υλικό που τις περιέβαλε, μια εμπειρία μοναδική. Αποκάλυψε τη βιωμένη εμπειρία του δημιουργού από το προσωπικό του ταξίδι στα καμένα δάση της Αττικής,  αλλά και τα ζωντανά, μια εμπειρία που απλόχερα μοιράστηκε στους εκατοντάδες επισκέπτες που τίμησαν με την παρουσία τους τα εγκαίνια της έκθεσης.

Ο ημιτελής, βιομηχανικός χώρος του κτηρίου Νόμπελ αποδείχτηκε, όπως επισήμανε και η επιμελήτρια της έκθεσης Νάντια Αργυροπούλου, ιδανικός για να φιλοξενήσει και να αναδείξει το έργο του καλλιτέχνη.

Ο ίδιος ο δημιουργός δεν έκρυψε τη χαρά του που μετά από 40 χρόνια εκθέτει και πάλι στο Χαλάνδρι. «Είμαι χαρούμενος που ο χώρος του Νόμπελ αποκτά ζωή, είμαι χαρούμενος, λόγω εντοπιότητας, είμαι Χαλανδραίος, που μετά 40 χρόνια από την πρώτη έκθεσή μου στο Χαλάνδρι, στο Αετοπούλειο Πολιτιστικό Κέντρο, μια έκθεσή μου φιλοξενείται πάλι στο Χαλάνδρι. Ευχαριστώ τον δήμαρχο Χαλανδρίου Σίμο Ρούσσο, τους αντιδημάρχους Σέργιο Γκάκα και Έλενα Χριστούλη, την επιμελήτρια της έκθεσης Νάντια Αργυροπούλου, όλους τους συντελεστές της έκθεσης, όλους τους εργαζόμενους του Δήμου που δούλεψαν πολύ για την προετοιμασία, την ασφάλεια και την καθαριότητα του κτιρίου και όλους εσάς που είστε σήμερα εδώ. Ευχαριστώ!», σημείωσε ο δημιουργός Τάσος Βρεττός, υποδεχόμενους τους επισκέπτες της έκθεσης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet