«Plenilunio» στο Θέατρο Ρεματιάς Χαλανδρίου
Πολιτισμός

«Plenilunio» στο Θέατρο Ρεματιάς Χαλανδρίου

Αγαπημένες μελωδίες, που όλοι έχουμε σιγομουρμουρίσει, μπερδεύονται γλυκά κάτω από το φως της πανσελήνου, στο καταπράσινο Θέατρο Ρεματιάς Χαλανδρίου, την Τετάρτη 20 Ιουλίου 2016, σε μία συναυλία για φλάουτο και λαούτο με τίτλο «Plenilunio», στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Ρεματιάς 2016 «Νύχτες Αλληλεγγύης».

Τραγούδια ερμηνευμένα από τον αρτιότερο και λυρικότερο ερμηνευτή των τελευταίων ετών, Κώστα Θωμαΐδη, πλαισιωμένα από το ιδιαίτερο ηχόχρωμα της κλασσικής κιθάρας του Σπύρου Χριστόγλου και το αέρινο φλάουτο της Δέσποινας Αρθούνα.

«Plenilunio»Ένα συναρπαστικό ταξίδι από την «Όμορφη πόλη» με ένα «Πρωινό τσιγάρο» σε «Δρόμους παλιούς», από τον Καββαδία στον Λόρκα και από τον Yann Tiersen στον Nino Rota.

Μία αισθητική περιπλάνηση από τη λησμονιά του «Oblivion», στην αγαλλίαση του «La vie en rose» και από εκεί στον Django Reinhardt και τον Μανόλη Χιώτη με νοσταλγικές μουσικές, αριστοτεχνικά πειραγμένες.

Τραγούδι: Κώστας Θωμαΐδης
Φλάουτο: Δέσποινα Αρθούνα
Κιθάρα – Ενορχήστρωση: Σπύρος Χριστόγλου

Ώρα έναρξης: 21:00

Είσοδος ελεύθερη.

Αντί εισιτηρίου προαιρετική συνεισφορά σε τρόφιμα, φάρμακα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου, το Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης Χαλανδρίου και για τις δομές αλληλεγγύης στους πρόσφυγες.

Στο Θέατρο της Ρεματιάς υπάρχει δυνατότητα πρόσβασης με αυτοκίνητο για τα άτομα με κινητική αναπηρία καθώς και τουαλέτα ΑμεΑ.

Ευριπίδειο Θέατρο Ρεματιάς: πεζόδρομος Προφήτη Ηλία, Πολύδροσο Χαλανδρίου.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet