Συναυλία από την Κλεονίκη Δεμίρη στο Θέατρο Ρεματιάς
Πολιτισμός

Συναυλία από την Κλεονίκη Δεμίρη στο Θέατρο Ρεματιάς

Ένα μουσικό… ταξίδι «Στον ουρανό μια νύχτα με τ΄ αστέρια» με τραγούδια από την Ελλάδα, την Κύπρο, την Ισπανία, την Πορτογαλία, την Ιταλία και την Αργεντινή παρουσιάζει το Σάββατο 27 Αυγούστου 2016, στο Ευριπίδειο Θέατρο Ρεματιάς Χαλανδρίου η Κλεονίκη Δεμίρη.

Η ερμηνευτής, μετά από επιτυχημένες εμφανίσεις της στο εξωτερικό, αλλά και σε όλη την Ελλάδα, φιλοξενείται στο Χαλάνδρι στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Ρεματιάς 2016 «Νύχτες Αλληλεγγύης» που διοργανώνει ο Δήμος Χαλανδρίου.

Μετά από μια σειρά επιτυχημένων παραστάσεων σε όλη την Ελλάδα, δύο επιτυχημένες παραστάσεις στη Μουσική Βιβλιοθήκη του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών και δύο εξαιρετικές παραστάσεις στο Αμάν της Ιορδανίας, τη Φλωρεντία και μία μοναδική παράσταση στο Παρίσι, η Κλεονίκη Δεμίρη στο τραγούδι, ο Στάθης Σούλης στο πιάνο, ο Σταύρος Παργινός στο βιολοντσέλο και το μαντολίνο και ο Λευτέρης Γρίβας στο ακορντεόν, ανανεώνουν το πρόγραμμά τους και ετοιμάζουν μουσικά ταξίδια… μέχρι τ΄ αστέρια!

Με οδηγό το αργεντίνικο, αλλά και το ελληνικό tango θα περάσουμε μια βόλτα από το Μεξικό για να επιστρέψουμε στη Μεσόγειο: Ισπανία, Ιταλία, Πορτογαλία, Ελλάδα… ακολουθώντας ή ψάχνοντας το δικό μας αστέρι. Έρωτας, χορός, ταξίδι με τραγούδια της κάτω Ιταλίας, ιταλικός κινηματογράφος με τη μουσική του Nikola Piovanni, περιπλανήσεις στην Αθήνα του τότε και του σήμερα…

Ώρα έναρξης: 20:30.

Αντί εισιτηρίου προαιρετική συνεισφορά σε τρόφιμα, φάρμακα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου, το Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης Χαλανδρίου και για τις δομές αλληλεγγύης στους πρόσφυγες.

Στο Θέατρο της Ρεματιάς υπάρχει δυνατότητα πρόσβασης με αυτοκίνητο για τα άτομα με κινητική αναπηρία καθώς και τουαλέτα ΑμεΑ.

Ευριπίδειο Θέατρο Ρεματιάς: πεζόδρομος Προφήτη Ηλία, Πολύδροσο Χαλανδρίου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet