Ποικίλες μουσικοθεατρικές παραστάσεις τη 2η μέρα του Our Festival 2
Πολιτισμός

Ποικίλες μουσικοθεατρικές παραστάσεις τη 2η μέρα του Our Festival 2

Ποικίλες μουσικοθεατρικές παραστάσεις θα ανέβουν σήμερα, Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2016, δεύτερη μέρα του Our Festival 2 που παρουσιάζεται στο Θέατρο Ρεματιάς, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Ρεματιάς 2016 «Νύχτες Αλληλεγγύης» που διοργανώνει ο Δήμος Χαλανδρίου.

Συγκεκριμένα:

In Vitro

Xoρός – Μουσική – Σύγχρονο τσίρκο

Παίζουν: Μ. Πετρόχειλου, Ε. Δήμου, Κ. Παντέλης

Δύο σώματα, ένας μουσικός, ένα αντικείμενο διερευνούν πώς η ύπαρξη περιορισμών μεταβάλλει τον τρόπο με το οποίο αντιλαμβανόμαστε, κατανοούμε και επιλέγουμε να δράσουμε. Η προσαρμοστικότητα, ως ένα συμπεριφορικό χαρακτηριστικό που υποδηλώνει την ανάγκη για επιβίωση και ευνοεί τις δυνατότητες εξέλιξης, καθοδηγεί μια 40λεπτη παράσταση με βασικό άξονα έκφρασης το συνδυασμό χορού, μουσικής και τσίρκου.

Βρώμικα Παραμύθια

Ομάδα: Άπειρον

Τρεις ηθοποιοί και τέσσερα παραμύθια από τη λαϊκή παράδοση μας δείχνουν πώς γριές παντρεύονται τα παλικάρια των ονείρων τους, κόρες ξεφεύγουν από λάγνους παπάδες, βασιλόπουλα βρίσκονται με γυναίκα και παιδί χωρίς να ξέρουν πώς τα απέκτησαν και ένα κακομαθημένο πριγκιπόπουλο ξεγελάει μια σκληρή πεντάμορφη. Παραμύθια για μεγάλους, έστω μεγαλούτσικους!

Στροβιλίζομαι εγώ ή ο κόσμος γύρω μου

Terra Voce & Terra Corpus – Χοροθέατρο με ζωντανή μουσική

Το σώμα που ψάχνει τη φωνή του. Το «εγώ» που ψάχνει το «εμείς». Δύο ομάδες μαζί. Τerra voce (πολυφωνικό σύνολο) & Τerra corpus (θεατρική ομάδα). Τα κοινά που μας ενώνουν. Μία σύνθεση φωνών και σωμάτων σε μία πειραματική παράσταση. Με γλώσσα τη μουσική, τον χορό και το θέατρο θέλουν να πουν κάτι προσωπικό. Τόσο προσωπικό που τελικά αφορά όλους.

Πληροφορίες

Ώρα έναρξης: 20:00

Είσοδος ελεύθερη.

Αντί εισιτηρίου προαιρετική συνεισφορά σε τρόφιμα, φάρμακα, σχολικά είδη και άλλα είδη πρώτης ανάγκης για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου, το Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης Χαλανδρίου και για τις δομές αλληλεγγύης στους πρόσφυγες.

Στο Θέατρο Ρεματιάς υπάρχει δυνατότητα πρόσβασης με αυτοκίνητο για τα άτομα με κινητική αναπηρία καθώς και τουαλέτα ΑμεΑ.

Ευριπίδειο Θέατρο Ρεματιάς: πεζόδρομος Προφήτη Ηλία, Πολύδροσο Χαλανδρίου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet