Θέατρο & μουσική στο Our Festival 2
Πολιτισμός

Θέατρο & μουσική στο Our Festival 2

Συνεχίζεται το Our Festival 2 το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2016, στο Θέατρο Ρεματιάς, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Ρεματιάς 2016 «Νύχτες Αλληλεγγύης» που διοργανώνει ο Δήμος Χαλανδρίου.

Θα πραγματοποιηθούν οι ακόλουθες παραστάσεις:

Η ιστορία του Κοντορεβυθούλη Αλλιώς

Ομάδα Τσόκαρα

19:30 – 20:40

Ο Κοντορεβυθούλης και τα αδέρφια του, όπως και ολόκληρη η επαρχία, τρώνε μόνο σούπες με βότσαλα και αέρα κοπανιστό. Τι γίνεται όμως όταν ανακαλύπτουν πως τα κελάρια του άρχοντα και του φοβερού γίγαντα Μασαμπούκ Παραφαγάν είναι γεμάτα φαγητό; Θα καταφέρουν να διώξουν τη Μαύρη Πείνα, και να φτιάξουν έναν κόσμο όπως τον ονειρεύονται; Μια παράσταση για την Αλληλεγγύη, τη Φιλία, τον Έρωτα και την Επανάσταση.

Περί Όνου Σκιάς (Σκιαμαχίες) του Φρ. Ντύρενματ

Σκηνοθεσία Κ. Καζανά & Σ. Παναηλίδου

21:00 – 22:30

Η διαμάχη για τη σκιά ενός γαϊδάρου, γίνεται η αφορμή να εμπλακεί μία ολόκληρη πόλη σε εμφύλια σύγκρουση. Η υπόθεση του έργου τοποθετείται στα αρχαία Άβδηρα της Θράκης. Όλα ξεκινούν όταν ο οδοντογιατρός Στρουθίωνας νοικιάζει έναν γάιδαρο από τον αγωγιάτη Άνθρακα για μια ιατρική επίσκεψη. Στη διαδρομή, ο Στρουθίωνας θέλησε να ξεκουραστεί στη σκιά του ζώου. Ο Άνθρακας, όμως, του ζητάει επιπλέον αμοιβή για τη χρήση της σκιάς. Ο ενοικιαστής αρνείται να πληρώσει και η διαμάχη τους οδηγείται σε μία δίκη που θα γίνει η αιτία για την καταστροφή των Αβδήρων. Το «Περί όνου σκιάς», είναι μια έξυπνη και διαχρονική πολιτική σάτιρα που προοριζόταν αρχικά για το ραδιόφωνο και συνταιριάζει το κωμικό με το τραγικό στοιχείο.

Unspoken Still Pilgrim Paradox & Π. Φέτσης, Χ. Καλλιμάνης, Μ. Βασιλειάδης, Σολ

22:30 – 23:30

Μία λέξη που ποτέ δεν ακούστηκε. Μία ιστορία που ποτέ δεν ειπώθηκε. Μία χειρονομία που δεν την είδε κανείς. Μια παράσταση σύγχρονου χορού με ζωντανή πρωτότυπη μουσική

Πληροφορίες

Είσοδος ελεύθερη.

Αντί εισιτηρίου προαιρετική συνεισφορά σε τρόφιμα, φάρμακα, σχολικά είδη και άλλα είδη πρώτης ανάγκης για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου, το Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης Χαλανδρίου και για τις δομές αλληλεγγύης στους πρόσφυγες.

Στο Θέατρο Ρεματιάς υπάρχει δυνατότητα πρόσβασης με αυτοκίνητο για τα άτομα με κινητική αναπηρία καθώς και τουαλέτα ΑμεΑ.

Ευριπίδειο Θέατρο Ρεματιάς: πεζόδρομος Προφήτη Ηλία, Πολύδροσο Χαλανδρίου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet