Πέφτει η αυλαία του Our Festival 2 στις 18 Σεπτεμβρίου
Πολιτισμός

Πέφτει η αυλαία του Our Festival 2 στις 18 Σεπτεμβρίου

Πέφτει η αυλαία του Our Festival 2 αύριο, Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2016, του φεστιβάλ που πραγματοποιείται στο Ευριπίδειο Θέατρο Ρεματιάς, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Ρεματιάς 2016«Νύχτες Αλληλεγγύης» που διοργανώνει ο Δήμος Χαλανδρίου.

Για την Κυριακή έχουν προγραμματιστεί οι ακόλουθες δράσεις:

Mr and Mrs Bubble

18:00 – 19:30

Μια διαδραστική performance σαπουνόφουσκας από μια ομάδα έκπτωτων τσιρκολάνων. Μια παρέα ξυλοπόδαρων, ακροβατών, ηθοποιών και χορευτών αφήνουν για λίγο τα ξυλοπόδαρα και τις παραστάσεις τους στο τσίρκο και αποφασίζουν να ανακαλύψουν το μεγάλο μυστικό της ευτυχίας. Κάποιος τους είπε πώς για να το αναζητήσουν πρέπει να κάνουν ένα μεγάλο ταξίδι. Εκείνοι δεν είχαν παρά να ακολουθήσουν τη συμβουλή και δρόμο πήραν, δρόμο άφησαν… έπεσαν πάνω στη σαπουνοφουσκογιορτή!

óMNIRA

Ομάδα χορού Στέλλας Σπύρου

20:00 – 20:30

óMNIRA σημαίνει απελευθέρωση. Με αφετηρία το έργο «Αποχαιρετισμός» του Γιάννη Ρίτσου χτίζεται μια χορογραφία σύγχρονου χορού βασισμένη σε μία κινητική αλφάβητο εμπνευσμένη κυρίως από τον αφρο-βραζιλιάνικο χορό.

Το παιχνίδι των Κράουζερ

Ομάδα ΕΜΕΙΣ

20:45 – 22:00

Ένα διαδραστικό δωμάτιο, μία παρέα βαθύπλουτων και ένας Αφγανός υπηρέτης. Μία κωμικοτραγική σύγκρουση ανάμεσα σε δύο εξαθλιωμένους κόσμους. Και ο κύκλος του αίματος καλά κρατεί. Ποιος θα είναι όμως αυτή τη φορά ο νικητής του παιχνιδιού;

Αυτοσχεδιασμός και Σινεμά στη Ρεματιά

Silent Move, Sancho 003 & Γιάννης ΑναστασάκηςΓιώργος Κατσάνος

​22:00 – 23:30

Τρία ντουέτα της ελληνικής πειραματικής σκηνής επιλέγουν να επενδύσουν μουσικά βωβές ταινίες των δεκαετιών ΄20 & ΄30, οι οποίες ανήκουν στο φάσμα του υπερρεαλισμού και του ντανταϊσμού. Η προβολή των ταινιών συνυπάρχει με τον ζωντανό αυτοσχεδιασμό των μουσικών επί σκηνής. Η χρήση ηλεκτρικού – ακουστικού ήχου, effects και θορύβου σε συνδυασμό με την ασπρόμαυρη εικόνα δημιουργεί ένα εικαστικό αποτέλεσμα που στόχο έχει τη συνομιλία ήχου και σιωπής και τη δημιουργία μιας νέας αφήγησης.

Πληροφορίες

Είσοδος ελεύθερη.

Αντί εισιτηρίου προαιρετική συνεισφορά σε τρόφιμα, φάρμακα, σχολικά είδη και άλλα είδη πρώτης ανάγκης για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου, το Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης Χαλανδρίου και για τις δομές αλληλεγγύης στους πρόσφυγες.

Στο Θέατρο Ρεματιάς υπάρχει δυνατότητα πρόσβασης με αυτοκίνητο για τα άτομα με κινητική αναπηρία καθώς και τουαλέτα ΑμεΑ.

Ευριπίδειο Θέατρο Ρεματιάς: πεζόδρομος Προφήτη Ηλία, Πολύδροσο Χαλανδρίου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet