«Πρωινή Γαλήνη» στη Λέσχη Ανάγνωσης Χαλανδρίου
Πολιτισμός

«Πρωινή Γαλήνη» στη Λέσχη Ανάγνωσης Χαλανδρίου

Στο πλαίσιο της Λέσχης Ανάγνωσης της Δημοτικής Βιβλιοθήκης του Δήμου Χαλανδρίου επιλέχθηκε για τον μήνα Δεκέμβριο η ανάγνωση του βιβλίου «Πρωινή Γαλήνη» του Ηλία Μαγκλίνη (εκδόσεις Μεταίχμιο).

Η συνάντηση της Λέσχης Ανάγνωσης θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2016, στις 18:30, στο Αετοπούλειο Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Χαλανδρίου (Φιλικής Εταιρείας & Τομπάζη 18, Χαλάνδρι, τηλ. 210 6820464).

Καλεσμένος της Λέσχης ο συγγραφέας του βιβλίου Ηλίας Μαγκλίνης.

Λίγα λόγια για το βιβλίο

Η «Πρωινή γαλήνη» είναι η ιστορία ενός νέου ανθρώπου και του ονείρου να ξεπεράσει τον εαυτό του, να ανοίξει τους ορίζοντές του, να πετάξει ψηλά μήπως και βρει τον βαθύτερο εαυτό του. Είναι ακόμα μια ιστορία έρωτα, ονείρων, απώλειας και περιπλάνησης στον χρόνο και τον χώρο, από τη Μακεδονία έως το Τέξας και από την Αθήνα έως την Άπω Ανατολή, γεμάτη σύννεφα και ωκεανούς, θλιμμένες γκέισες και μοναχικά, παθιασμένα κορίτσια.

Η «Πρωινή γαλήνη» είναι, τέλος, μια ιστορία ανεκπλήρωτων στόχων και ανολοκλήρωτων πόθων σε μια Ελλάδα που στροβιλίζεται στο τέλος του Εμφυλίου και στη δίνη ενός ξεχασμένου, άγνωστου πολέμου στην άλλη άκρη του πλανήτη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet